Monica Cismaru ∙ April 22, 2020 ∙ 2 min read

richard gere tata

Richard Gere, în vârstă de 70 de ani, a devenit tată pentru a treia oară, după ce soția lui, activista spaniolă Alejandra Silva (37 de ani) a adus pe lume un băiețel.

Richard Gere a devenit tată pentru a treia oară, dupa ce soția lui, activista și femeia de afaceri de origine spaniolă Alejandra Silva a adus pe lume un băiețel. Cei doi mai au împreună un fiu, născut în februarie 2018. În prezent, proaspeții părinți își petrec timpul la reședința lui Gere din Pound Ridge, o zonă idilică de lângă New York, unde actorul deține și un hotel.

Richard Gere mai are un fiu în vârstă de 20 de ani, Homer, cu fosta lui soție, actrița Carey Lovell (o fostă Bond Girl), iar Alejandra mai are un fiu în vârstă de șapte ani, Albert, rezultat în urma căsătoriei cu omul de afaceri Govind Friedland.

richard gere alejandra silva

Richard Gere și Alejandra Silva

Richard Gere și Alejandra Silva s-au căsătorit în luna aprilie 2018, iar petrecerea de nuntă, alături de familie și de prieteni, a vut loc o lună mai târziu, în cadrul romantic din Pound Ridge. Cei doi sunt împreună din 2014, dar au dus o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor.

richard gere alejandra silva

Alejandra Silva, fiica fostului vicepreședinte al echipei de fotbal Real Madrid, a povestit că l-a întâlnit pe actualul ei soț într-un moment în care se simțea pierdută. ”Pluteam în derivă, mă simțeam pierdută, fără nicio perspectivă, iar faptul că l-am întâlnit a dat un nou sens vieții mele. Am simțit cum cineva m-a scos din beznă și m-a adus pe calea cea bună”. La rândul său, Richard Gere a spus că și-a găsit alături de Alejandra liniștea și fericirea pe care le-a căutat dintotdeauna.

pound ridge

The Bedford Post Inn, hotelul deținut de Richard Gere în Pound Ridge, New York 

Relația lor a început să prindă contur în Positano, pe coasta amalfitană, iar actorul a cucerit-o pe Alejandra și a convins-o să iasă cu el la o întâlnire după ce i-a trimis nenumăate buchete de flori. ”Sunt cel mai fericit om din univers. Cum aș putea să fiu altfel? Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, deșteaptă, sensibilă, implicată în ajutorarea celorlalți, amuzantă, răbdătoare, care știe să ierte, care știe să gătească și care face cele mai bune salate din lume!”, povestea amuzat actorul la momentul căsătoriei cu Alejandra.

Gere a mai fost căsătorit cu supermodelul Cindy Crawford între 1991 și 1995, dar cei doi nu au avut copii.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…