Celebra trupă de muzica pop-opera Il Divo a rămas fără unul dintre componenții săi – Carlos Marin, care s-a stins la vârsta de 53 de ani din cauza COVID.

Interpretul fusese spitalizat recent și s-a stins din viață duminică, iar anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a trupei.

carlos marin il divo

”Vă anunțăm cu mare durere în suflet că prietenul și partenerul nostru, Carlos Marin, a murit. Prietenii, familia și fanii îi vor simți lipsa. Nu va mai exista o voce și un spirit precum Carlos. Timp de 17 ani, noi, cei patru componenți ai trupei Il Divo, am trăit o poveste incredibilă împreună, iar prietenul nostru drag ne va lipsi. Ne rugăm să se odihnească în pace sufletul lui frumos”, au transmis ceilalți trei componenți Il Divo, David Miller, Sébastien Izambard și Urs Bühler.

Vestea decesului artistului de muzica clasică a survenit după ce publicația spaniolă El Pais a anunțat că Marin a fost indus în comă la spitalul Manchester Royal Hospital din Londra. Se pare că Marin fusese internat după ce contractase virusul, care îl chinuise timp de o săptămână, pe parcursul unui turneu susținutde Il Divo în Marea Britanie.

carlos marin il divo

Agentul său a declarat presei că artistul fusese vaccinat în Mexic, fără să dea detalii despre ce doze i se administraseră.

Trupa Il Divo a fost înființată de producătorul muzical Simon Cowell în 2003. Înainte să se alăture Il Divo, Carlos Marin a jucat în mai multe reprezentații, printre care Mizerabilii, Frumoasa și bestia și Grease.

Il Divo a lansat 10 albume de studio, iar primul a fost intitulat chiar Il Divo, în 2004; cel mai recent material discografic lansat este For Once in My Life: A Celebration of Motown, în 2021. Trupa s-a bucurat de mare succes pe piața muzicală pe parcursul existenței sale.

Carlos Marin lansate și un album solo anul trecut, intitulat  Portrait.

Artistul s-a născut în Germania, dar este de origine spaniolă și a fost casatorit cu artista Geraldine Larrosa, cu numele de scenă Innocence.

Foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts