A List Magazine ∙ December 15, 2021 ∙ 4 min read

INNA a revenit cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House, spre bucuria fanilor, entuziasmați să pătrundă în Universul artistei, dar și încântați de albumul care se va lansa în urma sesiunilor muzicale din casă.

Artista a publicat deja patru din cele opt episoade din Dance Queen’s House pe canalul ei de YouTube. Dacă în primul episod, INNA își face intrarea în casă cu elicopterul și anunță că cea mai bună prietenă a ei, Anca, va fi mamă, în cel de-al doilea episod, aceasta o anunță pe artistă că va fi nașa copilului.

De asemenea, dacă în primul sezon, INNA a surprins-o pe Anca și i-a făcut cadou mașina visurilor ei, acum, surpriza a fost că i-a umplut mașina de dulciuri.

INNEI și echipei de producători și songwriteri li s-au alăturat Moa Lisa și Gustav Nystrom, doi songwriteri din Suedia. Și în cel de-al doilea episod, fanii pot asculta o parte a unei piese care se va regăsi pe albumul pe care artista îl va lansa în perioada următoare.

Echipa INNEI o sperie de mai multe ori de-a lungul zilei, cu tot felul de măști și costume hidoase.

În următorul episod, sesiunea muzicală se mută la piscină, la soare, în curtea casei. Nu au lipsit nici de aici buna dispoziție și distracția și multă muzică. INNA decide ca pe lângă piese, să facă și plăcintă, doar că o uită în cuptor, așa că apelează la ajutorul unui specialist – mama ei.

Urmează și o sesiune de întrebări adresate de fani pe Instagram de la cele mai amuzante ”ce faci dacă ai nevoie la toaletă în timpul unui concert” la ”ce ai alege între a fi invizibilă și a putea să zbori”, dar și dacă urmează o colaborare cu Cardi B (pentru că cele două artiste se urmăresc pe Instagram) la care INNA răspunde în cadrul unui episod.

În cel de-al patrulea episod, INNA și toți cei din casă se relaxează și elimină stresul distrugând tot felul de obiecte pe terenul de tenis al casei. 

După multă muzică și proces creativ, artista se bucură de o întâlnire frumoasă cu trupa ei, muzicienii declarând cât este de prietenoasă și apropiată de ei și ce momente de neuitat trăiesc împreună în turneu.

Dance Queen’s House este o sesiune muzicală care a durat 16 zile în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și songwriteri de la Global Records, dar și din Suedia și a compus mai multe piese. Întreaga experiență a fost filmată, iar fanii INNEI se vor putea bucura de opt episoade savuroase care vor fi lansate o dată la două zile pe canalul de YouTube al artistei și care includ experiențe inedite, invitați speciali, momente emoționante și multă distracție. Cele opt episoade sunt conturate în jurul unor provocări pe care INNA le-a primit de la echipa ei și vor avea subtitrări în spaniolă și engleză pentru a putea fi accesibile fanilor INNEI din întreaga lume.

Piesele obținute în cadrul Dance Queen’s House vor fi lansate sub forma unui album, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut când fanii s-au putut bucura de ”Heartbreaker”.  Albumul a inclus zece piese, printre care hiturile ”Flashbacks” și ”Maza”.

INNA a avut un an plin de succese și colaborări. Piesa „Flashbacks”, cu peste 31 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive, dar și în țările CSI, Turcia. Apoi a lansat „Maza” care are peste 20 de milioane de vizualizări, „Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru „Cool Me Down”, „It Don’t Matter” cu Alok (DJ-ul numărul 5 în lume) și Sofi Tukker, „Papa” cu SICKOTOY și Elvana Gjata , „Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes sau ”Party” cu Minelli. 

Cel mai recent single ”Up” este pe locul 55 în top Shazam Global și pe locul 9 în top Dance Global, cu peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube.

INNA are aproape 7 milioane de subscriberi pe YouTube și peste 5,3 miliarde de vizualizări pe YouTube, numărul 6 după artiști europeni precum Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.

https://www.youtube.com/c/Inna/videos

https://www.youtube.com/c/Inna/videos

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…