Andreea Leta ∙ November 19, 2021 ∙ 3 min read

Royal Style: Regina Letizia a Spaniei și Catherine, Ducesa de Cambridge

Regina Letizia a Spaniei și Catherine, Ducesa de Cambridge, sunt două dintre figurile feminine centrale atunci când apare în discuție subiectul: regalitate. Modele de eleganță absolută, cele două au înregistrat în ultimele zile apariții spectaculoase care ne inpiră. 

Este puțin probabil pentru majoritatea dintre noi să asistăm sau să fim parte dintr-un eveniment la care să fie nevoie să avem coroană pe cap, dar asta nu înseamnă că figurile regale nu pot fi o foarte bună sursă de inspirație în ceea e privește eleganța și conduita în caz de gală. Și pentru că Regina Letizia a Spaniei și Catherine, Ducesa de Cambridge, sunt două dintre figurile centrale, nu putem să nu discutăm cele mai recente apariții ale lor, care ne-am impresionat prin eleganță. 

 

Regina Letizia a Spaniei

Regele Felipe VI și Regina Letizia a spaniei, alături de președintele italian Sergio Mattarella și de fiica sa Laura Mattarella

La Madrid, Regina Letizia a Spaniei a găzduit cina oficială pentru vizita președintelui italian Sergio Mattarella. Regina l-a primit cu o demonstrație deloc discretă de stil, aducând un tribut legendarei mode italiene printr-o rochie neagră Giorgio Armani, care i-a pus perfect în evidență silueta și statura, accesorizată cu piese cu o puternică încărcătură emoțională și, de ce să nu spunem și asta, materială. Dacă nu o regină, atunci cine să poarte diamante din cap până în picioare!? Însă nimic nu a fost ostentativ, ci fiecare detaliu a reprezentat un detaliu esențial din ansamblul pe care, pe bună dreptate, presa internațională îl descrie ca fiind perfect.

Regina Letizia a Spaniei

Regina Letizia a Spaniei

Regina Letizia a purtat trei piese de istorice cu ocazia acestui eveniment. Coroana din platină cu perle și diamante creată de Cartier, a aparținut Reginei Maria Christina și a fost un dar de nuntă pe care aceasta l-a primit chiar de la Regele Alfonso XII. De asemenea, colierul cu diamante pe care l-a ales a fost tot un dar de nuntă, de data aceasta oferit de Regele Alfonso XIII soției sale. Nici broșa nu a fost trecută cu vederea, dealtfel, nu prea ai cum să ratezi două perle supradimensionate gri, încadrate de alte zeci de diamante. Aceasta a aparținut Reginei Sofia.

Catherine, Ducesa de Cambridge 1

Prințul William și Catherine, Ducesa de Cambridge

Catherine, Ducesa de Cambridge, a fost puternic criticată la începutul sarcinilor sale diplomatice, pentru aparițiile care nu erau pe gustul tuturor, cârcotașii având numeroase subiecte datorate fustelor ba prea scurte, ba prea flue, însă, în ultima perioadă, Ducesa nu a mai dat nimănui ocazia să o analizeze cu ochiul iscoditor. Un model de etică atunci când vine vorba de haine, nu are nicio problemă să poarte de două ori aceeași rochie, aceeași pereche de stiletto, adoptând o atitudine firească față de propria garderobă. Și da, e ducesă! 

Catherine, Ducesa de Cambridge

Catherine, Ducesa de Cambridge

Astfel, cea mai recentă prezență publică a avut loc chiar seara trecută în Londra, la gala în scop caritabil Royal Variety Charity. Catherine a purtat o rochie semnată Jenny Packham, pe care a purtat-o și în 2019 într-o vizită oficială în Pakistan. Accesorizată foarte discret cu o pereche de cercei din aur, în formă de evantai și cu un clutch cu ramă aurie și cu pietre, rochia în nuanța smaraldului a făcut-o pe Ducesă să strălucească din nou. Beauty lookul natural, caracteristic, a fost perfect ales pentru eveniment și pentru întregul ansamblu.

Foto: hepta.ro

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…