Tradiționalul covor roșu de la evenimente a fost înlocuit cu unul verde în cinstea premierei The Matrix Ressurections din San Francisco, ocazie ce a reunit distribuția consacrată, dar și pe nou-veniți, alături de echipa de producție.

Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinckett Smith și multe alte vedete au fost prezente la celebrarea continuării poveștii lansate în urmă cu 22 de ani și care încă menține viu interesul spectatorilor.

The Matrix Resurrections este cel de-al patrulea film din franciza iconică și apare la 18 ani după sequelurile The Matrix Reloaded și The Matrix Revolutions.

Evenimentele descrise în Matrix Resurrections se petrec la 20 de ani după cele expuse în Matrix Revolutions și îl revedem de protagonistul Neo (Keanu Reeves) trăind o viață aproape obișnuită drept Thomas A. Anderson, în San Francisco, căruia terapeutul îi prescrie pastilele albastre. Nici el și nici Trinity (Carrie-Anne Moss) nu se mai recunosc unul pe celălalt. Totuși, revine în peisaj Morpheus (interpertat de Yahya Abdul-Mateen II, cel care a preluat rolul de la Laurence Fishburne), cel care îi oferă lui Neo pastila roșie și îi redeschide mintea către universul Matrix.

The Matrix Resurrections este regizat de aceeași Lana Wachowski, cu un scenariu pe care l-a scris alături de David Mitchell și de Aleksandar Hemon. Jada Pinkett Smith se numără printre vedetele care își reiau rolurile consacrate – pe cel al lui Niobe din Revolutions și din Reloaded, alături de fețele noi, reprezentate de actori precum Christina Ricci, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas și de Neil Patrick Harris.

Cei care au văzut deja The Matrix Resurrections (care va avea premiera pentru public pe 22 decembrie) aplaudă chimia dintre din Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss, care nu s-a pierdut nici după atâția ani.

Keanu Reeves a spus la evenimentul de lansare ca experiența lui Matrix este una nemaîntâlnită, iar Carrie-Anne Moss a menționat că a adorat fiecare minut jucat în noua producție și că îi lipsea enorm personajul ei, dar și pe cel interpretat de Keanu Reeves.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts