Andreea Leta ∙ October 23, 2021 ∙ 3 min read

Celebrity syle: Ținutele săptămânii din rândul celebrităților

Celebritățile de peste hotare nu ratează niciun moment pentru a-și impresiona fanii prin aparițiile lor. Fie că onorează invitații la evenimente importante, fie că, pur și simplu, ies din casă, vedetele nu scapă din vedere niciun detaliu vestimentar, rămânând o sursă constantă de inspirație în materie de stil. 

Săptămâna aceasta am pregătit o selecție variată de celebrități care ne-au atras atenția în ultima perioadă. De la capete încoronate, la vedete de prima pagină sau supermodele, facem o trecere în revistă a unor apariții care s-ar putea să te inspire pentru viitoarele alegeri în materie de haine. 

Ducesa de Cambridge

Victoria Beckham

Începem cu două simboluri ale Marii Britanii: Ducesa de Cambridge Catherine Middleton și Victoria Beckham. Alăturarea n-ar trebui să ți se pară bizară, ba dimpotrivă. Să recunoaștem. Sunt două style icons care nu prea dezamăgesc, în plus, chiar dacă doar una poartă coroana, de câte ori n-ai auzit totuși vorbindu-se despre cuplul Beckham cu apelativul royalty? În plus, se pare că mai există ceva în comun: o nuanță cât se poate de aprinsă de roșu. Iar dacă ăsta nu se numește curaj pentru glorie și pentru patrie… Totul în linii clasice, extrem de rafinate, desigur. 

Kourtney Kardashian

Și dacă e să rămânem la capitolul „familii celebre”, era imposibil să nu vorbim astăzi un pic și despre două dintre surorile Kardashian. Să începem cu sora numărul 1: Kourtney Kardashian. Anunțul recent despre logodna sa a blocat internetul pentru câteva zile. Depășind totuși momentul, paparazzi au surprins-o într-un outfit care chiar ne place. O rochie extrem de senzuală din piele neagră, completată de o pereche de cizme în același ton și de o pereche de ochelari a la Matrix nu puteau trece neobservate, chiar dacă vedeta a încercat să le ascundă cu ajutorul uneia dintre cele mai îndrăgite piese vestimentare ale tuturor timpurilor: trech coat-ul Burberry. Britanic. Vezi, totul se leagă!

Kendall Jenner

Gigi Hadid

Emily Ratajkowski

Pe Kendall Jenner o vom plasa în următoarea categorie, aceea a supermodelelor, alături de Gigi Hadid și de Emily Ratajkowski. După atâtea show-uri și ținute, era clar că aveau nevoie de o mică pauză, de relaxare, traduse prin outfiturile lor care fix asta ne indică: frumusețe naturală și o gură de aer. Ținutele relaxate cu piese centrale precum sacoul, jeanșii, tricoul clasic sau pantofii sport, sunt perfecte pentru a ne inspira pentru următoarele ținute casual, de weekend. 

Chiara Ferragni

Nici Chiara Ferragni nu pare să depus eforturi colosale pentru ținuta sa. Un sacou masculin supradimensionat și o pereche de pantofi din același repertoriu, par să funcționeze pentru un outfit de rezolvat câteva treburi prin oraș. Completat, desigur, de o pereche de colanți cu diverse motive grafice. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…