Celebrity syle: Ținutele săptămânii din rândul celebrităților

Celebritățile de peste hotare nu ratează niciun moment pentru a-și impresiona fanii prin aparițiile lor. Fie că onorează invitații la evenimente importante, fie că, pur și simplu, ies din casă, vedetele nu scapă din vedere niciun detaliu vestimentar, rămânând o sursă constantă de inspirație în materie de stil. 

Săptămâna aceasta am pregătit o selecție variată de celebrități care ne-au atras atenția în ultima perioadă. De la capete încoronate, la vedete de prima pagină sau supermodele, facem o trecere în revistă a unor apariții care s-ar putea să te inspire pentru viitoarele alegeri în materie de haine. 

Ducesa de Cambridge
Victoria Beckham

Începem cu două simboluri ale Marii Britanii: Ducesa de Cambridge Catherine Middleton și Victoria Beckham. Alăturarea n-ar trebui să ți se pară bizară, ba dimpotrivă. Să recunoaștem. Sunt două style icons care nu prea dezamăgesc, în plus, chiar dacă doar una poartă coroana, de câte ori n-ai auzit totuși vorbindu-se despre cuplul Beckham cu apelativul royalty? În plus, se pare că mai există ceva în comun: o nuanță cât se poate de aprinsă de roșu. Iar dacă ăsta nu se numește curaj pentru glorie și pentru patrie… Totul în linii clasice, extrem de rafinate, desigur. 

Kourtney Kardashian

Și dacă e să rămânem la capitolul „familii celebre”, era imposibil să nu vorbim astăzi un pic și despre două dintre surorile Kardashian. Să începem cu sora numărul 1: Kourtney Kardashian. Anunțul recent despre logodna sa a blocat internetul pentru câteva zile. Depășind totuși momentul, paparazzi au surprins-o într-un outfit care chiar ne place. O rochie extrem de senzuală din piele neagră, completată de o pereche de cizme în același ton și de o pereche de ochelari a la Matrix nu puteau trece neobservate, chiar dacă vedeta a încercat să le ascundă cu ajutorul uneia dintre cele mai îndrăgite piese vestimentare ale tuturor timpurilor: trech coat-ul Burberry. Britanic. Vezi, totul se leagă!

Kendall Jenner
Gigi Hadid
Emily Ratajkowski

Pe Kendall Jenner o vom plasa în următoarea categorie, aceea a supermodelelor, alături de Gigi Hadid și de Emily Ratajkowski. După atâtea show-uri și ținute, era clar că aveau nevoie de o mică pauză, de relaxare, traduse prin outfiturile lor care fix asta ne indică: frumusețe naturală și o gură de aer. Ținutele relaxate cu piese centrale precum sacoul, jeanșii, tricoul clasic sau pantofii sport, sunt perfecte pentru a ne inspira pentru următoarele ținute casual, de weekend. 

Chiara Ferragni

Nici Chiara Ferragni nu pare să depus eforturi colosale pentru ținuta sa. Un sacou masculin supradimensionat și o pereche de pantofi din același repertoriu, par să funcționeze pentru un outfit de rezolvat câteva treburi prin oraș. Completat, desigur, de o pereche de colanți cu diverse motive grafice. 

Foto: hepta.ro

Related Posts