house of gucci premiera londra

Lansarea filmului House of Gucci, una dintre cele mai așteptate producții ale anului, a avut loc la Londra, în prezența distribuției impresionante a filmului. Pe covorul roșu au defilat Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek, Jeremy Irons, Jared Leto și mulți alții. Vedetele au avut apariții extravagante și au purtat ținute aparținând bineînțeles brandului Gucci. 

Lady Gaga a ales o ținută mov, vaporoasă, accesorizată cu ciorapi-plasă și cizme cu platformă și toc cui. Jared Leto a avut o ținută colorată, turcoaz, a aceluiași brand italian care dă titlul filmului. Mădălina Ghenea a avut o apariție surpriză. Vedeta româncă deține la rândul ei un rol în film, pe cel al Sophiei Loren. Mădălina Ghenea a afișat un look nou, cu părul într-o nuanță de blond și a purtat o rochie neagră, cu corset și fustă amplă, bufantă.

 

house of gucci premiera londra

madalina ghenea

Salma Hayek a purtat o rochie Gucci aurie, făcută la comandă, iar Adam Driver a ales un costum bleumarin Burberry. 

house of gucci premiera londra

house of gucci premiera londra

House of Gucci, în regia lui Ridley Scott, este cel mai așteptat film al anului, și prezintă povestea adevărată a asasinării lui Maurizio Gucci, moștenitorul imperiului Gucci, de către fosta lui soție, Patrizia Reggiani. Patrizia a fost condamnată la mai mulți ani de închisoare și a fost eliberată condiționat. Aceasta are două fiice, locuiește în Elveția în prezent și nu a fost de acord cu interpretarea poveștii ei în film.

Rolul Patriziei Reggiani este deținut de Lady Gaga, care e creditată cu mari șanse la Oscar pentru performanța sa.

 

house of gucci premiera londra

Adam Driver este Maurizio Gucci, iar Jared Leto (49 de ani) este de nerecunoscut în rolul lui Paolo Gucci.

salma hayek

În film mai joacă Al Pacino- Aldo Gucci și Jeremy Irons – Rodolfo Gucci. De asemenea, actrița franceză Camille Cottin o interpretează pe Paola Franchi, iar Salma Hayek (55 de ani) este mediumul Pina Auriemma, cea care a ajutat poliția italiană s-o identifice pe Patrizia Reggiani ca fiind cea care a comandat asasinarea fostului ei soț. 

Filmul House of Gucci este inspiration de cartea scrisă în 2011 de Sara G Forden, The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed. 

 

Foto: Hepta

Related Posts