Catrinel Menghia (Marlon) și Mădălina Ghenea s-au ”bătut” în apariții spectaculoase la Cannes

catrinel menghia marlon madalina ghenea

Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea, cele două frumuseți din România, participă la Festivalul de Film de la Cannes, unde au defilat pe covorul roșu în ținute extravagante.

Catrinel Menghia (Marlon) se află în competiția de la Cannes cu filmul lui Corneliu Porumboiu, ”La Gomera/ The Whistlers”, care aspiră la titlul de Cel mai bun film, iar Mădălina Ghenea este nelipsită de la marile evenimente din lumea filmului și a modei.

catrinel menghia chopard

Catrinel Menghia Marlon, la petrecerea Chopard Trophy de la Cannes, unde sunt premiate tinerele talente din lumea cinematografiei

Atât Catrinel (33 de ani), cât și Mădălina sunt două modele de succes care au virat spre lumea filmului și ambele se pot mândri cu apariții notabile în filme de succes. Cele două românce mai au ceva în comun – amândouă sunt mame de fete. Catrinel Menghia a născut-o în luna februarie a acestui an pe Caroline, pe care a adus-o cu ea la Cannes, iar Mădălina Ghenea (30 de ani) este mama lui Charlotte, de doi ani.

madalina ghenea tiziana rocca

Mădălina Ghenea, la Festivalul de Film de la Cannes alături de actrița și producătoarea de film italiană Tiziana Rocca

Catrinel Marlon are o relație de mai mulți ani cu producătorul de film italian Massimiliano Di Lodovico, cu care s-ar fi căsătorit în secret, iar Mădălina Ghenea s-a despărțit de tatăl fiicei ei, Matei Stratan, și, în prezent, are o relație cu fostul iubit al lui Heidi Klum, Vito Schnabel.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle