Salma Hayek se chinuie să slăbească după ce a trebuit să se îngrașe pentru rolul din House of Gucci

salma hayek

Salma Hayek (54 ani) a povestit recent într-un interviu că încă face eforturi să piardă kilogramele câștigate pentru rolul mediului Pina Auriemma, din House of Gucci, cel mai așteptat film al anului.

După ce în ultimele luni a bombardat conturile de social media cu fotografii în bikini, în care își etalează formele perfecte, Salma Hayek a recunoscut că acum se chinuie să slăbească și să ajungă în acceași formă de invidiat cu care ne-a obișnuit. Actrița a trebuit să câștige în greutate pentru a intra cât mai bine în rolul mediului Pina Auriemma, în ecranizarea poveștii imperiului Gucci, regizată de Ridley Scott, în care mai joacă Lady Gaga, Adam Driver și Al Pacino și în care are o apariție și Mădălina Ghenea.

salma hayek slabire ingrasare
Salma Hayek a relatat în paginile revistei InStyle că fotografiile pe care le-a tot postat în ultimele luni nu sunt recente, ci sunt făcute la sfârșitul lui 2020, când încă nu începuse procesul de transformare pentru noua provocare artistică. Vedeta a trebuit să facă sacrificii pentru rolul mediului care oferă informații vitale poliției în ceea ce ce privește asasinarea lui Maurizio Gucci, ucis de un asasin plătit la comanda fostei lui soții, în anii ’90.

pina auriemma
Pina Auriemma

Salma spune că i-a făcut mare plăcere să se pregătească pentru rol și că a mâncat nonstop paste, pe care le adoră, iar câștigarea celor câteva kilograme a fost un proces usor și plăcut, spre deosebire de cel slăbire.

salma hayek

”Revenirea la forma inițială merge foarte încet”, spune actrița. ”Te îngrași atât de repede dar durează o veșnicie să slăbești! Salma Hayek nu se ferește să abordeze acest subiect delicat al greutății și al vârstei, mai ales din perspectiva ei de sex-simbol. Lumea se așteaptă să rămâi la fel, să nu îmbătrânești. Având în vedere câtă presiune am pus pe propriul meu corp, acesta a fost incredibil de generos. Nu mă consider un sex-simbol, dar sunt conștientă, că pentru vârsta mea și pentru stilul meu de viață, nu m-am descurcat prea rău. Iar totul se datorează meditației și tehnicilor de respirație, pe care le practică încă de la 30 de ani, pe când suferea de dureri de spate.

Foto: Hepta, ARMANDO ROTOLETTI / LUZPHOTO

Categorii Lifestyle