A apărut trailerul unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului, ”House of Gucci”

house of gucci trailer

Trailerul unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului, ”House of Gucci”, ne arată transformările extraordinare prin care au trecut protagoniștii pentru rolurile lor. Jared Leto, de nerecunoscut în rolul lui Aldo Gucci.

House of Gucci, filmul regizat de Ridley Scott, în care joacă Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto, Jeremy Irons și în care are o apariție și Mădălina Ghenea urmează să fie lanasat la toamnă, dar trailerul producției a fost publicat deja.

Actorii din rolurile principale au trecut prin trasformări uluitoare pentru a-și întruchipa personajele – membrii Imperiului Gucci și apropiații lor.

;

Lady Gaga și Adam Driver intră în pielea perosnajelor principale, Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci, iar Jared Leto, Al Pacino și Jeremy Irons sunt Paolo, Aldo și Rodolfo Gucci.

În anii ’90, Patrizia Reggiani a plătit un asasin pentru a-i ucide fostul soț, pe Maurizio, care o părăsise pentru o femeie mai tânără.

lady gaga

house of gucci

Drama care prezintă povestea familiei Gucci se bazează pe romanul scris de Sara Gay Forden,“The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”. Patrizia Reggiani (Gaga) a stat la închisoare timp de 16 ani pentru crima comisă. În film, mai joacă, de asemenea, actrița franceză Camille Cottin, în rolul Paola Franchi, dar și Jack Huston, Salma Hayek și Reeve Carney.

După lansarea primelor fotografii de la filmările House of Gucci, Patrizia Gucci, strănepoata fondatorului casei, Guccio Gucci, a emis un comunicat prin care își arată dezaprobarea față de proiectul cinematografic care prezintă istoria familiei ei. Una dintre problemele semnalate de Patrizia Gucci a fost cea legată de distribuirea lui Al Pacino și a lui Jared Leto în rolurile Aldo și Paolo Gucci. ”Bunicul meu a fost un bărbat chipeș, cum au fost toți bărbații familiei Gucci, de altfel- foarte înalt, cu ochi albaștri și foarte elegant. Rolul său e interpretat de Al Pacino, care este un bărbat scund, iar fotografiile date publicității îl arată corpolent, scund și cărunt. Arată foarte rău și e păcat, deoarece nu are nimic în comun cu bunicul meu”.

În ceea ce-l privește pe Leto, Patrizia Gucci și-a manifestat dezaprobarea față de aspectul neîngrijit al personajuluia acestuia. ”E oribil, mă simt ofensată”, a adăugat aceasta.

House of Gucci” urmează să fie lansat pe 24 noiembrie în cinematografe.

Categorii Lifestyle