Monica Cismaru ∙ October 18, 2023 ∙ 3 min read

Britney Spears (41 de ani), una dintre cele mai controversate vedete la ora actuală, urmează să-și lanseze pe 24 octombrie prima ei carte de memorii, intitulată The Woman in Me.

În cartea autobiografică, Britney face dezvăluiri de spre viața ei personală și profesională, despre care nu a mai vorbit până acum, iar majoritatea sunt cel puțin scandaloase. Vedeta, care s-a despărțit recent de soțul ei, Sam Asghari, povestește în carte despre momentele grele trăite e-a lungul carierei ei, începută încă din copilărie, și despre relația tumultoasă cu părinții și cu iubiții ei, printre care s-a numărat și Justin Timberlake. Britney Spears declară că, în urmă cu mai bine de 20 de ani, pe când forma un cuplu cu Justin, a rămas însărcinată cu acesta și că ar fi făcut un avort, din cauză că partenerul ei nu era pregătit să devină tată.

Britney și Justin Timberlake

Britney descrie experiența ca fiind una dintre cele mai chinuitoare din existența ei. ”A fost o surpriză pentru mine (n.r. sarcina), dar n-a fost o tragedie. Îl iubeam pe Justin foarte mult. Întotdeauna m-am așteptat ca noi doi să formăm la un moment dat o familie, iar această perspectivă a apărut mai devreme decât m-aș fi așteptat. Dar Justin n-a primit bine vestea sarcinii. A spus că nu suntem încă pregătiți să avem copii, că suntem prea tineri”, scrie cântăreața.

britney spears

De asemenea, Britney Spears mai descrie în carte cum obișnuia să consume alcool alături de mama ei, Lynne, pe când avea doar 15 ani. Confesiunile fac parte dintr-un extras din carte oferit în exclusivitate publicației People. ”Când voiam să ne distrăm, pe când eram în clasa a opta, eu și cu mama mergeam cu mașina două ore din Kentwood până în Biloxi, Mississippi, și beam cocktailuri daiquiri. Îmi plăcea să beau din când în când cu mama, pentru că aceste momente nu semănau cu cele în care bea tata. Când consuma alcool, tata devenea depresiv și se închidea in sine. Noi eram vesele și aventuroase.”

britney spears

Britney își amintește și de momentele în care a făcut parte din clubul Mickey Mouse, în 1994, când a dus o viață normala de adolescentă sau ceva ce se apropia de ”normalul” posibil în familia ei disfuncțională.

Prin cartea ei de memorii The Woman in Me, Britney Spears spune că vrea să-și inspire fanii să fie vocali, să se faca auziți și să-și cunoască adevărata valoare.

Cartea autobiografică în format audio va fi narată de însăși actrița Michelle Williams, nominalizată de cinci ori la Premiile Oscar. Britney nu va citi decât introducerea cărții, iar restul va fi narat de Williams. ”Această carte e un rezultat al unei munci depuse din dragoste, plin de sentimente. Să retrăiesc toate acele momente incitante sau care m-au cutremurat, emoționale mă determină sa citesc doar o mică parte din audiobook”, a menționat Britney.

Foto: Hepta

Related Posts

Filme și seriale noi în martie pe platformele de streaming

Seriale noi, blockbustere mult așteptate, povești numai bune pentru weekendurile de binge-watching: iată noutățile lunii martie pe platformele…

Kensington Palace revine cu lămuriri despre starea lui Kate Middleton, Prințesa de Wales

Kensington Palace a revenit cu câteva rânduri prin care încearcă să liniștească publicul cu privire la starea de…

”2020” – o comedie neagra cu iz de dramă și de bucluc, din 15 martie în cinematografe

Filmul „2020” a avut avanpremiera la Paris pe 29 februarie, la  Grand Rex, cel mai mare cinematograf din…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile care ne-au atras atras atenția. PANDORA introduce perlele…

În ce serial de succes va juca Eva Longoria

Eva Longoria este cel mai nou nume care se alătură distribuției serialului Only Murders in the Building (Disney+),…

Horoscopul lunii Martie 2024

Luna martie aduce schimbări importante în viața multora dintre noi. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare…

Tendințele momentului în materie de interioare. Nuanțele și texturile care îți transformă locuința într-o casă de vacanță chiar în inima orașului

Bucură-te de confortul propriului cămin, înconjurându-te de materiale naturale în nuanțe care să-ți aducă deplina relaxare. Întâmpină primăvara…

Cine este noul iubit multimilionar al lui Naomi Campbell

Naomi Campbell este mai fericită ca niciodată, scrie presa internațională, după o pauză în viața ei amoroasă în…

Simona Vilău, curator Art Safari: „Arta e un sport al minții. Ne lasă libere emoțiile”

Artist și curator, Simona Vilău este responsabilă primăvara aceasta cu o fascinantă punere în scenă a unei expoziții…

George și Amal Clooney dau Marea Britanie pe Franța

George (62 de ani) și Amal Clooney (46 de ani), unul dintre cele mai admirate și urmărite cupluri…