Monica Cismaru ∙ August 17, 2023 ∙ 3 min read

Britney Spears s-a despărțit de Sam Asghari, soțul ei, la doar un an de la nuntă. Se pare că motivul ar consta în infidelitatea cântăreței.

Presa britanică afirmă că Britney Spears (41 de ani) și soțul ei, actorul și antrenorul de fitness Sam Asghari (29 de ani) s-ar fi despărțit după un scandal monstru, provocat de infidelitatea artistei. Asghari s-a mutat din locuința pe care o împărțea cu soția lui într-un spațiu propriu și a depus actele de divorț. Artista și-a angajat deja un avocat de divorț, pe Laura Wasser, aceeași care a colaborat și cu Kim Kardashian și cu Kevin Costner în procesele lor de desfacere a mariajelor.

În contrapartidă, Asghari amenință că va face publice dezvăluiri scandaloase despre vedetă dacă aceasta nu e dispusă să renegocieze contractul lor prenupțial. Contractul încheiat înainte de căsătorie între cei doi este unul de neclintit, iar lui Asghari îi va fi foarte greu să încalce clauzele stabilite. Avocatul lui Asghari declară că partajul înca este discutat și că prevederile care implică părțile sunt înca cercetate. Cel mai probabil, declară sursele apropiate cuplului separat, Britney îi va oferi soțului ei o sumă de bani în încheierea căsătoriei lor.

britney spears sam asghari

Britney Spears și Sam Asghari s-au cunoscut în 2016, la fimările unui videoclip, s-au logodit în 2021 și s-au căsătorit pe 9 iunie 2022. Britney a mai fost măritată cu Jason Alexander în 2004, căsătorie pe care artista a anulat-o, și cu Kevin Federline, între 2004 și 2007, cu care are doi fii- Jayden James, de 16 ani, și Sean Preston, de 17 ani. După divorțul lor, Federline a obținut custodia deplină a copiilor, cărora Briney le plătește o pensie alimentară de 60 00 de dolari pe lună.

Briney Spears și Sam Asghari s-au despărțit la un an de la căsătoria lor, la care au luat parte o mulțime de vedete, printre care Paris Hilton, Madonna, Selena Gomez sau Drew Barrymore.

britney spears sam asghari

O parte a presei tabloide americane declară ca Sam Asghari își dorește să obțină niște concesii neprevăzute în contractul prenupțial și amenință că va face dezvăluiri compromițătoare și stânjenitoare despre soția lui dacă nu primește o sumă consistentă de bani la divorț. Totuși, sursele citate de presă spun că aceste afirmații sunt absurde și că acesta nu are nicio șansă să obțină ceva ce nu e prevăzut în contract, iar avocata lui Britney, fost procuror, nu ar permite ca cineva s-o strângă cu ușa pe clienta ei. Contractul prenupțial o favorizează pe Britney, iar banii obținuti înainte de căsătorie sunt protejați. Se pare că Britney Spears are avea o avere de 60 de milioane de dolari.

În urma anunțului divorțului, Briney Spears a făcut încă o postare ciudată pe Instagram, locul în care își scrie constant gândurile și unde publică filmulețe cu ea dansând în ținute sumare. Vedeta a spus că se gândește să-și cumpere un cal, alături de o fotografie călare, pe plajă.

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…