Monica Cismaru ∙ October 6, 2022 ∙ 2 min read

Hilary Swank a anunțat că așteaptă gemeni la vârsta de 48 de ani. Actrița va deveni mamă pentru prima dată la o vârstă la care multe femei nu se mai așteaptă să rămână însărcinate.

Hilary Swank a făcut anunțul în cadrul emisiunii Good Morning America, dar nu a dat mai multe detalii despre sarcină sau despre când va naște: ”E ceva ce am așteptat de mult timp, voi deveni mamă. Și nu voi fi mamă de unul, ci de doi copii, nu-mi vine să cred!. E minunat să pot vorbi despre asta, să pot împărtăși vestea”, a spus încântată peste măsură vedeta dublu-laureată cu Oscar pentru filmele  Boys Don’t Cry  și Million Dollar Baby.

Hilary Swank și Philip Schneider

Actrița joacă în prezent în serialul Alaska Daily, iar colegii ei de distribuție n-au știut că este însărcinată până când n-a făcut anunțul la tv. ”Nu m-au mai încăput hainele. E o adevărată binecuvântare, e un miracol. Nu-mi vine să cred”, a repetat vedeta. Hilary Swank este căsătorită cu actorul Philip Schneider din 2018 și spune că mereu și-a dorit să aibă copii. Cel puțtin așa declara în urmă cu mai bine de zece ani într-un interviu, ca și-a dorit copii din tinerețe, dar că a așteptat momentul potrivit.

Swank a mai fost căsătorită cu actorul Chad Lowe din 1997 și până în 2006, iar apoi a avut o relație cu agentul John Campisi din 2007 și până în 2012. În martie 2016, s-a logodit cu tenismenul Ruben Torres, de care s-a despărțit trei luni mai târziu.

Hilary Swank s-a căsătorit cu Schneider în august 2018, dupa o logodnă secretă. Cei doi s-au cunoscut în urma unui blind date pus la cale de prietenii lor comuni.

Hilary Swank joacă în prezent în drama ABC Alaska Daily, în care interpretează rolul unei jurnaliste de investigație talentate și impulsive, Eileen Fitzgerald, care acceptă un job la un ziar din Alaska după ce decide să se reinventze și sa continue permanent căutarea adevărului.

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…