Hilary Swank este protagonista serialului „Before She Disappeared”, inspirat de romanul omonim al Lisei Gardner, conform deadline.com.

Actrița în vârstă de 47 de ani revine pe micul ecran, într-un nou serial. Romanul Lisei Gardner, publicat în ianuarie 2021, o are în centru pe Frankie Elkin, o femeie alcoolică în recuperare, care călătorește peste tot, obsedată de găsirea persoanelor dispărute ale căror cazuri au fost respinse, trecute cu vederea sau marginalizate de poliție, mass-media și opinia publică.

Personajul principal urmărește cazul lui Angelique Badeau, o adolescentă haitiană care a dispărut din liceu cu câteva luni în urmă, într-un cartier rău famat din Boston. Urmându-și cercetarea pe cont propriu, Frankie își dă seama că pune întrebări cărora cineva nu dorește să li se răspundă, dar continuă să caute, chiar dacă riscă să devină, ea însăși, următoarea persoană dispărută.

Actriţa americană a câştigat două premii Oscar pentru rolurile din filmele „Boys Don’t Cry/Băieţii nu plâng niciodată”, din 1999, şi „Million Dollar Baby/O fată de milioane”, din 2004, iar în anul 2007, Swank a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

FOTO: Hepta

Related Posts