Monica Cismaru ∙ June 22, 2022 ∙ 2 min read

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes. Aurélien a debutat în lumea modei cu o defilare pentru Versace, colecția de primăvară-vară 2023, la 30 de ani de când mama lui a făcut primii pași în lumea modei.

Se pare că așchia nu sare departe de trunchi în familia Carlei Bruni. Supermodelul anilor ’90 are un fiu în vârsta de 21 de ani, Aurélien Enthoven, al cărui tată este Raphaël Enthoven, pofesor de filosofie francez, prezentator tv și de radio.

Aurélien se bucură de gene bune – a moștenit frumusețea ambilor părinți, dar și pasiunea pentru știință a tatălui său. Tânărul s-a remarcat mai întâi prin videoclipurile sale pe care le postează pe YouTube, în care abordează teme științifice pe care le explică pe înțelesul tuturor. Sub nickname-ul de Motorsport Gigantoraptor, Aurélien seduce publicul tânăr cu talentul sau oratoric, pedagogic și cu umorul său ascuțit.

Totuși, Aurélien nu este numai un tânăr isteț, ci și chipeș.

Acesta a atras atenția imediat prin farmecul său, astfel că a fost cooptat în lumea modellingului și și-a făcut intrarea în lumea bună a modei chiar cu o prezentare pentru casa Versace, la săptămâna Modei de la Milano, dedicată bărbaților.

Mama lui, Carla Bruni, a fost una dintre muzele lui Gianni Versace, alături de Naomi Campbell , Cindy Crawford , Claudia Schiffer , Linda Evangelista , și Kate Moss, în anii ’90.

Surprinzător este faptul că și tatăl sau a fost model la un moment dat, așa că Aurélien urmează fidel carierele părinților sai. Fiul Carlei Bruni are și un parcurs academic de invidiat – a studiat la prestigiosul Institut de Studii Politice de la Paris (Science PO) și la Columbia University.

Debutul lui Aurélien în lumea modei a făcut-o foarte mândră pe mama lui, care a și postat o fotografie în oglindă pe Instagram, în care apare alături de imaginea fiului ei.

Fotografia Carlei este chiar de la prezentarea ei pentru Versace din 1992, din urmă cu 30 de ani, iar alături de imagine, modelul îi transmite un mesaj Donatellei Versace: ”Îți mulțumim, dragă Donatella, pentru că ne-ai oferit ocazia să ne creăm amintiri de familie atât de frumoase”.

Foto: Instagram

Related Posts

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …

Începe sezonul de schi: pregătirea fizică este esențială 

Cu toții așteptăm să vină zăpada, pentru a merge pe pârtiile de schi. Doctorul Vlad Predescu, specializat în…

Timian Chalet – O oază care îți farmecă simțurile

Povestea Timian Chalet a început cu zece capre, pe care proprietarii, oameni gospodari și întreprinzători din Miercurea Ciuc,…

Antreprenoriat la Feminin – programul gratuit de mentorat dedicat femeilor din Romania

Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection si Andra Pintican – fondatoarea “Scolii de HR” si “Co-Fondator 1000” – si-au…

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…