Monica Cismaru ∙ February 16, 2022 ∙ 3 min read

Carla Bruni, Naomi Campbell, Lara Stone, Adut Akech și Mariacarla Boscono sunt modelele alese pentru campania de primăvară/vară 2022 Balmain.

Brandul de modă franțuzesc a ales cinci dintre cele mai în vogă modele de la ora actuală să reprezinte în fotografii noua colecție pentru sezonul cald.

Carla Bruni, Naomi Campbell, Lara Stone, Adut Akech și Mariacarla Boscono pozează în hainele create de designerul casei, Olivier Rousteing, într-o serie de fotografii spectaculoase, realizate de duo-ul Mert & Marcus la Paris.

carla bruni
Carla Bruni

Show-ul de prezentare a colectiei de primăvară/vară 2022 Balmain a marcat și cei zece ani petrecuți de Rousteing la cârma prestigioasei case de modă. Creatorul de modă a fost felicitat printr-un mesaj audio de însăși Beyonce, care i-a transmis că piesele create de el au făcut-o întotdeauna să se simtă cea mai puternică femeie. Cei doi se cunosc încă din 2013, de la Paris, când s-au întânit în backstage la un concert de-ale lui Beyonce, care, mai târziu, a apelat la Olivier Rousteing să-i creeze majoritatea țnutelor de scenă. ”Am arătat lumii de ce sunt în stare doi perfecționiști când se întâlnesc. De-abia aștept să lucrăm împreună și în următorii zece ani”, a mai spus cântăreața.

Naomi Campbell, Lara Stone

Colecția de primăvară/vară 2022 Balmain se remarcă prin creații sexy, care pun silueta în valoare și care lasă multă piele la vedere, după se poate observa și din fotografiile de prezentare, realizate la Paris, la centrul cultural La Seine Musicale.

Naomi Campbell, Mariacarla Boscono

Olivier Rousteing a mai spus că sursa de inspirație pentru noua lui colecție au constituit-o legendele modei care îi și reprezintă creatiile în noua campanie, dar și noile talente din lumea fashion-ului.

adut akech mariacarla boscono
Adut Akech, Mariacarla Boscono

Creatorul de modă a mai adăugat că această colecție de primăvară/vară 2022 este una cu un putenic background personal și a reprezentat un catharsis pentru el. Acesta a adus în colectie anumite elemente care amintesc de accidentul pe care l-a suferit un în urmă cu câțiva ani, în urma căruia a stat mult timp în spital din cauza arsurilor cu care s-a ales după o explozie, iar rochiile-bandage create fac o trimitere la acea perioadă.

”Am acceptat durerea, am celebrat puterea vindecării și am fost cumva capabil să le transmit și să le traduc în design-ul meu”, a spus Olivier Rousteing.

Foto: BALMAIN, by Mert Alas and Marcus Piggott

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…