Monica Cismaru ∙ February 16, 2022 ∙ 3 min read

Carla Bruni, Naomi Campbell, Lara Stone, Adut Akech și Mariacarla Boscono sunt modelele alese pentru campania de primăvară/vară 2022 Balmain.

Brandul de modă franțuzesc a ales cinci dintre cele mai în vogă modele de la ora actuală să reprezinte în fotografii noua colecție pentru sezonul cald.

Carla Bruni, Naomi Campbell, Lara Stone, Adut Akech și Mariacarla Boscono pozează în hainele create de designerul casei, Olivier Rousteing, într-o serie de fotografii spectaculoase, realizate de duo-ul Mert & Marcus la Paris.

carla bruni
Carla Bruni

Show-ul de prezentare a colectiei de primăvară/vară 2022 Balmain a marcat și cei zece ani petrecuți de Rousteing la cârma prestigioasei case de modă. Creatorul de modă a fost felicitat printr-un mesaj audio de însăși Beyonce, care i-a transmis că piesele create de el au făcut-o întotdeauna să se simtă cea mai puternică femeie. Cei doi se cunosc încă din 2013, de la Paris, când s-au întânit în backstage la un concert de-ale lui Beyonce, care, mai târziu, a apelat la Olivier Rousteing să-i creeze majoritatea țnutelor de scenă. ”Am arătat lumii de ce sunt în stare doi perfecționiști când se întâlnesc. De-abia aștept să lucrăm împreună și în următorii zece ani”, a mai spus cântăreața.

Naomi Campbell, Lara Stone

Colecția de primăvară/vară 2022 Balmain se remarcă prin creații sexy, care pun silueta în valoare și care lasă multă piele la vedere, după se poate observa și din fotografiile de prezentare, realizate la Paris, la centrul cultural La Seine Musicale.

Naomi Campbell, Mariacarla Boscono

Olivier Rousteing a mai spus că sursa de inspirație pentru noua lui colecție au constituit-o legendele modei care îi și reprezintă creatiile în noua campanie, dar și noile talente din lumea fashion-ului.

adut akech mariacarla boscono
Adut Akech, Mariacarla Boscono

Creatorul de modă a mai adăugat că această colecție de primăvară/vară 2022 este una cu un putenic background personal și a reprezentat un catharsis pentru el. Acesta a adus în colectie anumite elemente care amintesc de accidentul pe care l-a suferit un în urmă cu câțiva ani, în urma căruia a stat mult timp în spital din cauza arsurilor cu care s-a ales după o explozie, iar rochiile-bandage create fac o trimitere la acea perioadă.

”Am acceptat durerea, am celebrat puterea vindecării și am fost cumva capabil să le transmit și să le traduc în design-ul meu”, a spus Olivier Rousteing.

Foto: BALMAIN, by Mert Alas and Marcus Piggott

Related Posts

Tendințele toamnei în modă

Avem parte de o toamnă frumoasă și caldă, care ne permite să purtăm tot ce ne trece prin…

Săptămâna Modei de la Paris – Punctul de întâlnire al celebrităților de la Hollywood

Celebritățile de la Hollywood și-au continuat zilele acestea defilrea în cele mai extravagante ținute în cadrul Săptămânii Modei…

Gențile celebre, purtate de Grace Kelly, Sarah Jessica Parker sau Lady Di, în expoziția Art Safari Stars Edition

Artă, experiențe multisenzoriale marca Madrigal, povești de noapte ale Bucureștiului și primul design show în colaborare cu V&A,…

Simone Rocha va crea următoarea colecție Jean Paul Gaultier Haute Couture 

Parisul va fi martorul unui show spectaculos în ianuarie 2023, atunci când colecția Jean Paul Gaultier Haute Couture…

Outfits of the week: Ținutele purtate de celebrități la evenimentele momentului

Săptămânile modei și o serie de alte evenimente au scoscelebritățile internaționale în lumina reflectoarelor din nou, iar noi,…

230 de designeri la Romanian Jewelry Week

La începutul lunii octombrie, are loc cea mai mare ediție Romanian Jewelry Week, cu participarea a peste 230…

Alist Designers boutique: Noile branduri care vor fi alături de noi în luna octombrie

Spațiul bine cunoscut de la parterul București Mall Vitan, partenerul nostru în proiectul care susține designerii români, te…

Cinci ținute care ne-au inspirat la lansarea noului număr Alist Magazine

De fapt, nu ne-am oprit doar la cinci ținute, am surprins șase stiluri diferite și am încercat să…

Charlize Theron, Jennifer Lawrence, Anya Taylor-Joy sau Elle Macpherson conduc suita de vedete de la Săptămâna Modei de la Paris

Noua colecție de primăvară/ vară 2024 Dior a fost prezentată în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, în…

Milan Fashion Week: Street syle inspo – Tendințele din afara podiumului

Săptămânile modei înseamnă, pe lângă prezentarea celor mai noi creații ale caselor de renume, un extra show de…