Zendaya este unul dintre superstarurile momentului, iar cele mai recente apariții ale sale, în special cele de la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, au transformat-o într-o veritabilă zeiță contemporană. 

La cei 25 de ani, Zendaya este o artistă care se poate lăuda cu multiple premii și performanțe în cariera pe care alții poate că nu o ating nici într-o viață întreagă. De mică în lumina reflectoarelor, Zendaya și-a demonstrat și cultivat talentul prin diverse activități, de la actorie, la muzică. Un rol recent, într-unul dintre cele mai bune seriale semnate HBO de-a lungul timpului, Euphoria, a transfromat-o în cea mai tânără câștigătoare a prestigiosului Primetime Emmy Award for Outstanding Lead Actress in a Drama Series. Rolul ne-o înfățișează în chipul unei adolescente băiețoase, chinuită de întrebări existențiale cărora, pentru o perioadă, crede că le poate găsi răspunsul și chiar rezolvarea prin intermediul substanțelor. 

Style icon: Zendaya, noua zeiță a Hollywoodului 
Alaia SS21 (Pieter Mulier)

Dar în viața reală, Zendaya nu mai este adolescenta cu zâmbetul cât ecranul, ci este o femeie de-o senzualitate aparte, electrizantă, susținut perfect de un stil care o plasează în topul celor mai bine îmbrăcate celebrități ale tuturor timpurilor. Dar cum îmbrăcămintea nu e totul, nu poți să nu observi, chiar și dintr-o fotografie, grația pașilor și ținuta extrem de corectă a tinerei artiste. De evoluția imaginii ei se ocupă atent stilistul Law Roach, unul dintre primii oameni care a ajutat-o să facă tranziția dintre adolescență și feminitate, extrem de stilată. 

Style icon: Zendaya, noua zeiță a Hollywoodului
Valentino

Prezentă la Festivalul de la Veneția pentru premiera mult așteptatului Dune, în care o vom vedea alături de Timothee Chalamet, Zendaya înregistrează cea mai bună apariție de la această ediție a prestigiosului eveniment. 

Style icon: Zendaya, noua zeiță a Hollywoodului
Balmain

Rochia despre care s-a vorbit 3 zile și 3 nopți în presa de specialitate, este semnată de Olivier Rousteing, directorul de creație Balmain, care, inspirat de trupul și de personalitatea tinerei, a imaginat o ținută care, pe bună dreptate, vizează mitilogia covorului roșu! Rochia nude din piele, ce dă senzația de pânză udă, așa cum dealtfel purtau modele pentru statui în Antichitate, a fost completată de o pereche de pantofi într-o nuanță perfect match, și de un colier masiv cu diamante Bvlgari.

Style icon: Zendaya, noua zeiță a Hollywoodului

foto: hepta.ro

Related Posts