Monica Cismaru ∙ September 3, 2021 ∙ 2 min read

balmain fractured

Cu ocazia lansării colecției de toamnă/iarnă 2021, casa de modă Balmain, prin directorul său de creație, Olivier Rousteing (35 de ani), a lansat o miniserie tv de cinci episoade, intitulată Fractured, cu și despre modă, dar nu numai, în care joacă cei mai cool tineri actori și cântăreți ai momentului – interpreta și compozitoarea Jesse Jo Stark, vedeta din serialul de succes 13 Reasons Why – Tommy Dorfman, actorul din Riverdale – Charles Melton  și Ajani Russell, din Skate Kitchen.

Serialul-dramă Fractured by Balmain este realizat în colaborare cu postul britanic Channel 4 și marchează o premieră – este pentru prima dată când o casa de modă de renume colaborează cu un post tv pentru realizarea unui astfel de proiect.

Acțiunea se petrece în Los Angeles, la Le Rêve Motel, un loc cu aspect dezolant, dar foarte căutat de personajele colorate redate în miniserie. Jo Stark o interpretează pe Mia, o tânără cântăreață și compozitoare care se zbate să reușească în industria divertismentului după ce a renunțat la viața ei privilegiată din New York. Bineînțeles că toate personajele poartă piese din colecția de toamnă/iarnă21 Balmain.

balmain fractured

După 10 ani petrecuți la Balmain, mi-am dat seama că sunt mai mult decât un designer. Sunt încântat să spun o poveste dincolo de modă. Veți vedea un mix de personalități puternice, ce reprezintă o nouă generație care se luptă pentru libertate”, spune Olivier Rousteing, ce joacă rolul de director de creație al serialului. ”Am vrut să arăt că moda nu poate exista fără realitățile lumii în care trăim”, adaugă Rousteing.

balmain fractured balmain fractured

Procesul de casting a fost unul complicat și am ales artiștii care au arătat cea mai multa emoție și pasiune. Mi-a plăcut faptul că fiecare dintre ei a reprezentat spiritul Balmain în felul lui neașteptat. Eu sunt recunoscut pentru stilul meu glamour, de fantezie-couture franțuzească, dar cred că cele patru personaje au dovedit că există încă o latură alternativă Balmain la mine (…) I-am lăsat pe actori să-și aleagă singuri ținutele, nu le-am oferit decât câteva sugestii. E un fel de exprimare a libertății și a unui spirit de aventură, care leagă colecția mea de această serie tv”, a povestit Olivier Rousteing pentru publicația Vogue.

Legat de show-ul sau de prezentare a noii colecții Balmain primăvară/vară 2022, Rousteing a spus că acesta se va concentra pe inclusivitate și că pregătește numeroase surprize, mai ales că va celebra și 10 ani petrecuți la conducerea prestigioasei case de modă. ”Ca de obicei, privim dincolo de modă”, conchide designerul.  

 

Foto: Balmain

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…