Monica Cismaru ∙ September 3, 2021 ∙ 2 min read

balmain fractured

Cu ocazia lansării colecției de toamnă/iarnă 2021, casa de modă Balmain, prin directorul său de creație, Olivier Rousteing (35 de ani), a lansat o miniserie tv de cinci episoade, intitulată Fractured, cu și despre modă, dar nu numai, în care joacă cei mai cool tineri actori și cântăreți ai momentului – interpreta și compozitoarea Jesse Jo Stark, vedeta din serialul de succes 13 Reasons Why – Tommy Dorfman, actorul din Riverdale – Charles Melton  și Ajani Russell, din Skate Kitchen.

Serialul-dramă Fractured by Balmain este realizat în colaborare cu postul britanic Channel 4 și marchează o premieră – este pentru prima dată când o casa de modă de renume colaborează cu un post tv pentru realizarea unui astfel de proiect.

Acțiunea se petrece în Los Angeles, la Le Rêve Motel, un loc cu aspect dezolant, dar foarte căutat de personajele colorate redate în miniserie. Jo Stark o interpretează pe Mia, o tânără cântăreață și compozitoare care se zbate să reușească în industria divertismentului după ce a renunțat la viața ei privilegiată din New York. Bineînțeles că toate personajele poartă piese din colecția de toamnă/iarnă21 Balmain.

balmain fractured

După 10 ani petrecuți la Balmain, mi-am dat seama că sunt mai mult decât un designer. Sunt încântat să spun o poveste dincolo de modă. Veți vedea un mix de personalități puternice, ce reprezintă o nouă generație care se luptă pentru libertate”, spune Olivier Rousteing, ce joacă rolul de director de creație al serialului. ”Am vrut să arăt că moda nu poate exista fără realitățile lumii în care trăim”, adaugă Rousteing.

balmain fractured balmain fractured

Procesul de casting a fost unul complicat și am ales artiștii care au arătat cea mai multa emoție și pasiune. Mi-a plăcut faptul că fiecare dintre ei a reprezentat spiritul Balmain în felul lui neașteptat. Eu sunt recunoscut pentru stilul meu glamour, de fantezie-couture franțuzească, dar cred că cele patru personaje au dovedit că există încă o latură alternativă Balmain la mine (…) I-am lăsat pe actori să-și aleagă singuri ținutele, nu le-am oferit decât câteva sugestii. E un fel de exprimare a libertății și a unui spirit de aventură, care leagă colecția mea de această serie tv”, a povestit Olivier Rousteing pentru publicația Vogue.

Legat de show-ul sau de prezentare a noii colecții Balmain primăvară/vară 2022, Rousteing a spus că acesta se va concentra pe inclusivitate și că pregătește numeroase surprize, mai ales că va celebra și 10 ani petrecuți la conducerea prestigioasei case de modă. ”Ca de obicei, privim dincolo de modă”, conchide designerul.  

 

Foto: Balmain

Related Posts

Alexia Eram, fun & fashion cu HUAWEI WATCH FIT 3 și seria HUAWEI Pura 70

Pentru că A List este mereu în pas cu tehnologia nouă, Alexia Eram a răspuns invitației de a…

Romanian Design Week 2024 prezintă „SynergyX”, experienţa multisenzorială creată de IQOS şi Adrian Damian

Între 24 mai și 2 iunie, se defăşoară a douăsprezecea ediţie a Romanian Design Week, cel mai complex…

David Beckham, parteneriat cu BOSS

David Beckham a semnat un acord de parteneriat prin care va fi responsabil de designul mărcii BOSS și…

Converse Cruise: Egde of Style

Pentru că nu putem vorbi despre tendințele retro fără ele, cele mai cool modele de sneakers Converse sunt…

Alist Designers boutique: Monq, brandul dedicat femeii moderne și spiritului ei autentic

În bine cunoscutul spațiu de la parterul București Mall Vitan, luna aceasta este un brand care a readus…

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…