Dolce&Gabbana Alta Moda 2021: Un show inedit la Veneția

Dolce&Gabbana
Deva Cassel

Dolce&Gabbana a prezentat colecția Alta Moda 2021 duminică la Veneția, într-un cadru ce a inspirat mii de artiști, din Renaștere până în prezent. Prezentarea din San Marco a lăsat impresionată o lume întreagă. 

Când ți-ai imaginat ultima dată o după-amiază de vis? Dacă a trecut ceva timp, trebuie să urmărești următorul film realizat duminică după-amiază la Veneția, acolo unde Dolce&Gabbana a prezentat cea mai recentă colecția Alta Moda. Cadrul de poveste al Pieței San Marco, ce a făcut decorul unor romane, picturi și producții cinematografice sau de teatru, de legendă, a fost de data asta însuflețit de prezentarea ce a adus un tribut adevăratei arte a meșteșugului ce și-a găsit locul de-a lungul istoriei în Palatul Dogilor, prin decorul bogat.

Jennifer Lopez
Lady Katherine “Kitty” Eleanor Spencer

Aduse pe podium cu celebrele gondole, modelele au defilat în ținute de la care nu-ți puteai lua ochii: broderii delicate, extrem de minuțioase cu perle, cristale sau pene, materiale prețioase pictate manual, mii de petale cusute sau accesorii-bijuterie împodobite la fel de spectaculos. Toate acestea pe fundalul sonor al compozițiilor lui Vivaldi, al pescărușilor și al unui curcubeu spontan, pe care niciun scenograf nu-l putea pune la cale în această manieră. 

Monica Bellucci
Sydney Sweeney
Emma Weymouth
Doja Cat
Normani
January Jones

Dacă noi de la disntanță suntem atât de entuziasmați, imaginează-ți cum trebuie să fi fost atmosfera pentru cei 400 de invitați ai lui Domenico Dolce și ai lui Stefano Gabbana. Printre aceștia s-au aflat numeroase celebrități, de la Jennifer Lopez, una dintre cele mai spectaculoase apariții, purtând, evident, un costum Dolce&Gabbana brodat, la Monica Bellucci și frumoasa Deva Cassel, Kitty Spencer, Sydney Sweeney sau Heidi Klum. Fiecare dintre acestea a avut grijă să înregistreze o apariție de neuitat, purtând rochii ample din voal sau ținute ce le-au pus în valoare liniile corpului. 

Heidi Klum și Tom Kaulitz
Leni Klum

Video: Youtube/Dolce&Gabbana

Foto: hepta.ro