Barbie x Balmain este una dintre primele colaborări spectaculoase ale anului. Iată ce pot face împreuna unul dintre cele mai celebre branduri franțuzești alături de legendara păpușă americană?

Anul debutează cu o colaborare inedită, între celebrul brand de păpuși Barbie și Balmain, una dintre cele mai apreciate case de modă la scară mondială. Proiectul va consta într-o linie ready-to-wear, o linie de accesorie și o serie de NFT-uri. Cu această ocazie, Barbie trece în lumea digitală într-una dintre cele mai glam maniere văzute până acum. 

Prezentarea NFT este prima căreia Barbie îi cedează semnătura, marcând un moment istoric în decursul brandului, conform lui Richard Dickson, COO Mattel. Acesta mizează pe tehnologie pentru a păstra brandul relevant, inovator și la fel de puternic ca până acum. Colaborarea se discută și se construiește de doi ani, de când Balmain a lansat prima prezentare cu modele digitale. 

Colaborarea Barbie x Balmain vine pe un fundal multicultural, astfel că modelele nu vor fi reprezentate de clasica păpușă cu trăsăturile frumuseții caucaziene, ci vor apărea diverse chipuri și situații. Nici ceea ce ține de sex nu va mai fi perfect limitat, ci vom vedea o fluiditate ce va susține colecția 100% unisex, creată de Olivier Rousteing, directorul de creație Balmain. 

Detaliile colecției vor fi incredibile, întrucât modelele vor purta exclusiv creații Balmain Haute Couture. Piesele miniaturale pentru Barbie pot fi câștigate prin NFT. Hainele și accesoriile în mărime naturală vor fi disponibile în shopurile Balmain și Mattel din întreaga lume începând cu 13 ianuarie. Colecția include aproximativ 50 de piese ce combină perfect liniile-semnătură ale casei franțuzești cu stilul american legendar al păpușii Barbie. Piese precum gențile emblematice Balmain, hanorace sau tricouri vor fi ilustrate de diverse nuanțe de roz specifice Barbie. 

De-a lungul timpului, Oscar de la Renta (primul designer care a creat ținute pentru Barbie în anii ’40), Karl Lagerfeld sau Jeremy Scott și-au etalat măiestria și prin creații dedicate uneia dintre cele celebre mai figuri feminine ale tuturor timpurilor. Cine nu a auzit sau nu a văzut o păpușă Barbie măcar o dată!?

Lancement d’une nouvelle collection Balmain en association avec Barbie Balmain and Barbie have partnered up on a multifaceted collection spanning physical fashion and NFTs. Building upon the new French style emulating the luxury giant’s recent capsules, the ready-to-wear collection with accessories encompasses over 50 pieces in a multicultural and inclusive campaign.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts