La San Sebastián, covorul roșu a devenit, zilele acestea, locul în care naturalețea și senzualitatea lookurilor alese de celebrități ne readuc aminte de ce adorăm șarmul european.

În timp ce toate privirile sunt îndreptate spre Emmy Awards 2021, la San Sebastián are loc cea de-a 69-a ediția a San Sebastián International Film Festival 2021.

Numele care ne-au atras atenția: Penélope Cruz, Marion Cotillard, Antonio Banderas și fiica sa, Stella del Carmen Banderas.

Premiată în cadrul acestei ediții pentru contribuția sa adusă în lumea cinematografică, Marion Cotillard a urcat pe scenă cu o coafură retro, inspirată de coafurile anilor 1950, și un machiaj nude: ten luminos și buze cu gloss în nuanța buzelor. Doar ochii au fost conturați cu o linie subțire de tuș ce pune în evidență frumusețea ochilor.

Deși celebritatea tatălui a atras fotografii, privirile s-au îndreptat spre fiică. Antonio Banderas a venit la Festivalul Internațional de Film San Sebastián însoțit de fiica sa, Stella del Carmen Banderas. Luminozitatea, prospețimea tenului și nuanțele discrete de roz-pal de pe buze au fost de ajuns pentru un portret fresh.

Nuanța de cappuccino de pe buze și conturul negru al ochilor sunt completate de un fard nude cu particule strălucitoare aplicat pe pleoape, iar aceste detalii sunt de ajuns pentru a sublinia senzualitatea celebrei actrițe Penélope Cruz.

Cu o coafura retro wet, care amintește de strălucirea anilor 1920, actrița Agathe Rousselle a adus acel je ne sais quoi francez în regiunea bască. Sprâncenele neutre și ochii conturați dau un aer modern lookului ales.

Machiaj în nuanțe naturale care pun în valoare trăsăturile senzuale am regăsit și la actrița franceză de origine algeriană Leïla Bekhti. Încă un detaliu care ne-a atras atenția: manichiura în alb imaculat.

Foto: Hepta, Instagram.

Related Posts