emma raducanu tiffany co

Campioana en titre de la US Open și noua senzație a tenisului mondial, Emma Răducanu (18 ani) a devenit imaginea unui cunoscut brand de bijuterii, reprezentat, de asemenea, de vedete precum Beyonce și Jay-Z. Jucătoarea de tenis pe jumătate româncă a încasat în urma contractului de imagine aproape 3 milioane de dolari.

Anunțul încheierii contractului de imagine dintre Emma Răducanu și brandul de bijuterii de lux a fost celebrat printr-o cină exclusivistă, în cadrul evenimentului anual organizat de Vogue UK și de Tiffany & Co, Fashion and Film, la care au luat parte vedete de primă mână, precum Naomi Campbell, actrița Claire Foy, redactorul șef Vogue UK, Edward Enninful, Anna Wintour, activista de origine afgană Malala Yousafzai, modelele Jodie Kidd și Jourdan Dunn, Jaden Smith, Liam Payne, Idris Elba, dar și vicepreședintele Tiffany, Alexandre Arnault. Evenimentul a avut loc la Londoner Hotel din Leicester Square, Londra, cel mai nou hot spot din capitala britanică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick (@emmartennisstar)

Alimente care iti intaresc sistemul imunitar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany & Co. (@tiffanyandco)

 

Emma Răducanu a purtat la eveniment o rochie albă, plisată, cu broderii argintii, creație Erdem. Pe parcursul turneului US Open pe care l-a câștigat, Emma a purtat, cum altfel, bijuterii Tiffany & Co – cercei cu diamante și perle în valoare de 4500 de lire sterline, un inel de aur alb, un pandantiv- cruce și o brățară de diamante. ”Aceste piese vor purta întotdeauna un loc special în inima mea”, a spus Emma Răducanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany & Co. (@tiffanyandco)

Anunțul legat de imaginea Emmei Răducanu are loc în același timp cu demararea London Fashion Week, eveniment care a revenit în forță după un an în care prezentarea colecțiilor de modă au avut loc, în cel mai bun caz, online. 

 

Foto: Instagram, Hepta

Related Posts