Alina Burlacu ∙ April 12, 2024 ∙ 8 min read

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul larg în perioada 13-14 aprilie, în intervalul orar 10:00 – 18:00! Vei vedea cum o experiență se poate transforma într-o sesiune de pampering, dar și de educație în îngrijirea tenului și makeup. În plus, vei descoperi cel mai nou produs de îngrijire a zonei ochilor!

În perioada 9 – 17 aprilie, Lancôme găzduiește primul institut din România dedicat oferirii de servicii premium tech de îngrijire a pielii și machiaj, alături de o echipă profesionistă de experți în beauty. Lancôme Skin Science Club va fi deschis pentru publicul larg doar în perioada 13-14 aprilie. Așa că grăbește-te să descoperi universul Lancôme!

Pop-up-ul Lancôme Skin Science Club este situat în București, la Doro16, și oferă o experiență personalizată extinsă pentru vizitatorii săi, prin varietatea de servicii oferite de profesioniștii de îngrijire a pielii și make-up artiști de la Lancôme, totul elevat prin intermediul Beauty Tech patentat Lancôme.

Te poți bucura de întreg universul Lancôme, specialiștii fiindu-ți alături de la diagnoza tenului, la tratament personalizat, până la descoperirea parfumeriei și a întregului portofoliu de make-up.

Care sunt experiențele de care te poți bucura în cadrul Lancôme Skin Science Club?

Experiența Beauty Tech

Încă de la primul pas în institutul Skin Science Club, vei fi întâmpinat de o experiență beauty tech. Cu ajutorul specialiștilor Lancôme vei putea descoperi care este starea și viitorul pielii tale cu ajutorul științei avansate de analiză a pielii Lancôme integrate în Skin Screen și Youth Finder. Pe baza acestei analize, ți se va recomanda o rutină de îngrijire a pielii personalizate.

Experiența Tratament Skincare

Poți să te bucuri de un tratament de îngrijire a tenului aplicat de unul dintre specialiștii Lancôme în skincare, cu cele mai potrivite produse Lancôme special destinate tenului tău, cu ajutorul serviciului profesional de îngrijire a tenului Pro Radiance Booster.

Specialiștii Lancôme îți vor arăta cum să obții rezultate maxime de la rutina de îngrijire a pielii, folosind produsele de gama Rénergie: serumul de față, crema de zi și de noapte, pentru o regenerare în profunzime a pielii.

Performanță în îngrijirea pielii din zona ochilor

Îți spuneam despre faptul că în cadrul Lancôme Skin Science Club vei descoperi și cel mai recent produs de îngrijire a ochilor. Eficacitatea procesului anti-îmbătrânire de înaltă performanță Rénergie H.C.F. Triple Serum este acum calibrată pentru ochi și o poți testa în aceste două zile, în premieră. Rezultatele sunt atât de impresionante, încât H.C.F. Triple Serum Eye a fost recomandat chiar și de femeile care au făcut proceduri de înfrumusețare.

Noul H.C.F. Triple Serum Eye conține trei substanțe active puternice: Acid Hialuronic, Vitamina C+Niacinamide și Vitamina F, fuzionate într-o doză triplă puternică, sporită cu SNK-Peptide – o  combinație concentrată și precisă de ingrediente concepute pentru întregul contur al ochilor. Rezultatele atât de vizibile încât ai crede că sunt imposibile fără o procedură de înfrumusețare: cu 31% mai puține linii fine ale pielii din jurul ochilor*, cu 8% în plus pentru pleoape ridicate* și cu 15% redus volumul cearcănelor*.

Un tratament de înaltă performanță sporit de puternica tri-peptidă, SNK-Peptide, cunoscută pentru acționarea asupra construcției celulelor musculare. Dovedit că tratează liniile fine din zona ochilor, este potrivit și pentru buze: femeile văd liniile fine din jurul buzelor reduse**. „Rénergie face imposibilul să devină posibil cu o sticlă patentată pentru a permite o combinație unică de ingrediente active. Incompatibile împreună, fiecare serum este protejat în camerele proprii împotriva oxidării, expunerilor la lumină și impurităților, pentru o eficacitate a procesului anti-îmbătrânire de înaltă performanță în fiecare doză.

* Studiu clinic, 84 femei, 8 săptămâni
**Autoevaluare, 84 femei, 8 săptămâni
Testat sub control dermatologic. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

Experiența make-up

Specialiștii Lancôme te pot ajuta să-ți identifici nuanța perfectă de fond de ten, în urma unei analize avansate a tonului și subtonului pielii, cu ajutor Shade Finder.

De asemenea, poți încerca în avanpremieră unele dintre produsele de machiaj Lancôme.

Experiența olfactivă

Pășește în universul parfumeriei Lancôme, unde vei fi înconjurat de aromele noastre emblematice, într-un decor imersiv, desprins din câmpurile de flori Lancôme.

Experiența Café Lancôme

Pentru a completa experiențele de răsfăț, poți savura o cafea în Café Lancôme.

Ce dispozitive vei găsi la Skin Science Club?

Descoperă dispozitivele de îngrijire a pielii pe care le poți încerca în Skin Science Club:

Lancôme Skin Screen

Lancôme Skin Screen este un serviciu de analiză a pielii, de ultimă generație , pentru orice tip de ten, inspirat de studii clinice și dispozitive aprobate de dermatologi. Skin Screen reprezintă o combinație revoluționară a tehnologiei luminii tri-polare, care combină lumina standard vizibilă, încrucișată cu raze intermitente UV, asociată cu AI și algoritmi computerizați, pentru a măsura 12 parametri clinici cheie ai pielii, inclusiv textura, roșeața, petele pigmentare, porii vizibili, ridurile și liniile fine, fermitatea, hidratarea, efectele UV și 3 parametri dedicați conturului ochilor: măsurarea intensității cearcănelor, ridurile laba gâștei și pungile sub ochi. Scanarea de înaltă definiție a pielii este prelucrată împreună cu informațiile din chestionarul utilizatorilor, pentru a detecta și vizualiza diferitele preocupări ale pielii. Ulterior, cu ajutorul Skin Screen, specialistul în îngrijirea pielii poate oferi o rutină personalizată de îngrijire a tenului pe baza analizei efectuate.

Youth Finder

Youth Finder este un instrument de diagnosticare a pielii care oferă o analiză personalizată, non-invazivă, eficientă și precisă a pielii în doar 15 minute. Conectat la o aplicație pentru iPad, acest dispozitiv de analiză optică evaluează 6 parametri clinici (hidratare, riduri, fermitate, textură, pete pigmentare, roșeață) și oferă o rutină personalizată de îngrijire a pielii bazată pe nevoile identificate de dispozitivul de scanare.
Doar 3 pași sunt necesari pentru a dezvălui un diagnostic precis al pielii: specialistul de înfrumusețare Lancôme identifică preocupările legate de piele ale clientului și ritualurile sale zilnice, pentru a-i stabili profilul. Apoi, specialistul de înfrumusețare scanează pielea clientului folosind lupa microscopică cu capacitate de augumentare x30 a Youth Finder și compară datele în baza de date clinice pentru piele. La final, clientului i se oferă indicatorul său de tinerețe, pe baza celor 6 măsurători cheie ale îmbătrânirii.
Această analiză permite specialiștilor în îngrijirea pielii să conceapă o rutină de îngrijire a tenului personalizată.

Pro Radiance Booster

La mai bine de 10 ani de la crearea sa, a 3-a treia generație de Pro Radiance Booster vine acum ca un dispozitiv all-in-one de masaj, care oferă un nivel ridicat de vibrații de înaltă frecvență, atât pentru față, cât și pentru conturul ochilor. Dispozitivul oferă 3 milioane de vibrații cu ultrasunete pe secundă pentru eficacitate instantanee. Datorită acestei înalte frecvențe de 3MHz, vibrațiile, care sunt transmise pielii prin intermediul unui aplicator metalic, nu se simt la aplicare. În schimb, aplicatorul creează un micro-masaj stimulant care ajută la absorbția mai rapidă a produselor de îngrijire a tenului aplicate de specialistul care efectuează tratamentul, pentru a spori calitatea pielii în doar 10 minute.

Shade Finder

Shade Finder este un instrument care poate recomanda într-un mod precis nuanța cea mai potrivită de fond de ten Lancôme, datorită tehnologiei avansate care combină inteligența artificială și nevoile identificate ale consumatorilor.
Creat în colaborare cu artiștii noștri de machiaj la nivel global, instrumentul încorporează un algoritm unic care se bazează pe expertiza Lancôme. Prin identificarea a până la 22.000 de tonuri diferite de piele, acesta poate recomanda nuanța ideală din gama de fonduri de ten Lancôme. Revoluționând alegerea fondului de ten prin eliminarea presupunerilor din selecția culorilor, Shade Finder este cel mai precis mijloc de analiză a tonului pielii de la Lancôme, până în prezent. În timp ce mulți algoritmi măsoară pur și simplu față de tonul de suprafață al pielii persoanei (intensitatea culorii), Shade Finder de la Lancôme merge mai adânc, analizând subtonurile (calde, reci sau neutre) ale pielii, pentru a găsi nuanța perfectă.

Află mai multe detalii aici: https://www.lancome.ro/skin-science-club.html

Foto: PR.

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Tom Hardy, cel mai nou ambasador al Jo Malone London

Celebru pentru rolurile sale din filmele de acțiune, actorul Tom Hardy a devenit cel mai recent ambasador al…

Bella Hadid își lansează propriile ei parfumuri- Ôrəbella

Bella Hadid (27 de ani) a dispărut pentru o perioadă din vizorul public și din lumina reflectoarelor. Sora…

Beauty looks: prezențele feminine elegante de la Cannes

În primele zile ale ediţiei cu numărul 77 a Festivalului de Film de la Cannes, am avut ocazia…

Festival Look: Daring Blue Lines

Influencerul Alexia Eram, împreună cu Ana Cucuta, professional make-up artist, îți arată, pas cu pas, cum să obții…

Sofia Coppola, filmul balsamului de buze dorit

Ce face un regizor atunci când nu mai găsește balsamul de buze preferat? Pune în scenă filmul unui…

Brânză cu mucegai, grătar, pizza, cartofi prăjiți – aromele din parfumurile gurmanzilor absoluți

Lanțul de fast-food KFC a provocat reacții în rândul fanilor, prin lansarea unei colonii care miroase a sos…

Cum scapi de celulită în câțiva pași

Vine vara și preocuparea noastră principală în aceste zile este să scăpăm de celulită.  Putem diminua considerabil aspectul…

MET Gala: 10 machiaje și coafuri care ne-au atras atenția

Pe covorul roșu, la Gala desfășurată la Muzeul Metropolitan de Artă, celebritățile au pozat, pentru fani, în ținute…

Plăcerile zodiilor

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun ce produse cosmetice ți se potrivesc! Berbec Dacă refrenul lui…