catherine zeta jones romania

Catherine Zeta-Jones (51 de ani) va veni în România în perioada următoare pentru a începe filmările pentru ”Wednesday”, un spinoff pentru celebra producție din anii ’90 ”Familia Addams”, în care va interpreta rolul Morticiei. În film joacă și actorii români Victor Dorobanțu și George Burcea.

 

Filmările versiunii regizate de Tim Burton pentru Netflix se vor derula în țara noastră, iar actrița de origine galeză a declarat la gala Emmy de duminică seara, de la Los Angeles, că este nerăbdătoare să ajungă aici și să se apuce de treabă.

Catherine Zeta-Jones va intra în pielea Morticiei, rol interpretat în producția originală Familia Addams de Anjelica Houston. Filmul lui Tim Burton pentru Netflix continuă aventurile bizarei familii și se concentrează pe parcurusul lui Wednesday Addams, rol care îi revine Jennei Ortega, cunoscută din seria You. Rolul lui Gomez Addams, soțul Morticiei, este preluat de Luis Guzmán.

În film mai joacă și actrița din Game of Thrones, Gwendoline Christie, în rolul Larissei Weems, rivala Morticiei și directoarea școlii la care învață Wednesday, dar și actorii români Victor Dorobanțu și George Burcea, care vor interpreta personajele Thing și Lurch.

Jenna Ortega
Jenna Ortega – Wednesday
familia addams
Familia Addams, versiunea originală

”De abia aștept să mă întâlnesc cu colegii pe platourile de filmare”, a adăugat Catherine Zeta-Jones la Premiile Emmy, unde a venit la brațul soțului ei, Michael Douglas, nominalizat la gală datorită serialului său de succes, The Kominsky Method.

 

Foto: Hepta

Related Posts