Cele mai de succes seriale de pe platformele de streaming inspiră creatorii de modă și de stil să conceapă diverse colecții dedicate, care să încânte fanii. Este și cazul serialului ”Bridgerton”, de pe Netflix, care beneficiază de o colecție de make-up creată de celebra Pat McGrath, cea care deține brandul omonim – Pat McGrath Labs. Cea care va reprezenta imaginea colecției de make-up Bridgerton-Pat McGrath este nimeni alta decât Ava Philippe, fiica actriței Reese Witherspoon.

ava phillippe
Ava Phillippe

Pat McGrath este una dintre cele mai apreciate make-up artiste din lume și deține propriul ei brand de cosmetice, foarte apreciat, de asemenea. Aceasta spune că a fost inspirată de serialul creat de Shonda Rhimes pentru Netflix, pe care l-a urmărit cu sufletul la gură. ”A fost o adevărată plăcere să urmăresc acest serial, a cărui acțiune se petrece în era Regenței, și care are un twist modern.”

Pat McGrath Labs x Bridgerton

Pat McGrath adaugă ca a încercat să traducă în colecția sa vibe-ul debutantelor din acea eră. Colecția conține paleta de farduri de ochi MTHRSHP – “Diamond of the First Water”, al cărui nume e inspirat din primul episod al serialului; colecția conține și Divine Blush + Glow Trio în nuanța “Love At First Blush”, iluminatorul Sublime Skin Highlighter, embosat cu blazonul familiei Bridgerton. Produsul preferat al celei care a conceput colecția este “Regency Blue”— o nuanță versatilă de albastru strălucitor.

Pat McGrath Labs x Bridgerton

Colecția limitată Pat McGrath Labs x Bridgerton va fi disponibilă de pe 26 decembrie, pe internet.

Foto: Hepta, Pat McGrath

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts