bridgerton malone souliers

Brandul de încălțăminte de lux Malone Souliers, înființat în 2014 de Mary Alice Malone, va lansa în curând o colecție de pantofi inspirată de stilul prezentat în serialul Bridgerton, cea mai de succes producție a canalului de streaming din toate timpurile.

Malone Souliers va lansa o colecție de pantofi inspirată de era Regenței, cu un aer modern.

Brandul exclusivist de pantofi se remarcă prin designul care sfidează convențiile modei, iar modelul lansat un 2015, Maureen, a fost cel care a consacrat brandul în industrie, devenind cel mai de succes element al casei.

maureen malone souliers
Modelul ”Maureen” Malone Souliers

Până acum nu au fost lansate imagini cu noua colecție inspirată de serialul Bridgerton, creat de Shonda Rhimes, dar Malone Souliers promite o colecție ieșită din comun, care să iasă imediat în evidență și să câștige inima admiratorilor și a fashionistelor. Colecția Bridgerton va conține 15 modele noi realizate din jacard, satin, accesorizate cu pene și cu alte decorațiuni demne de un bal de epocă.

bridgerton malone souliers

bridgerton malone souliers

Brandul va include în colecție încălțăminte atât pentru damă cât și bărbătească.

Sunt un mare fan al serialului Bridgerton, deorece readuce în atenție trecutul printr-un vibe revoluționar, vesel, exact felul în care abordez eu realizarea de încălțăminte. Acest parteneriat este fascinant din perspectiva designului, deoarece ne permite să exploatam în cel mai frumos mod cu putință splendoarea erei Regenței”, a declarat Mary Alice Malone.

 

Related Posts