Rege-Jean Page nu va mai apărea în sezonul doi al serialului ”Bridgerton”

Vești triste pentru fanele actorului Rege-Jean Page! Informația că acesta nu va mai apărea în sezonul 2 al serialului a fost confirmată chiar de actorul în vârstă de 31 de ani prin intermediul unui mesaj postat pe contul de Instagram.

”A fost o adevărată plăcere. Să fac parte din această familie – nu doar pe ecran, dar și în afara lui. A fost peste ceea ce îmi puteam imagina”, a scris Rege-Jean.

Actorul în vârstă de 31 de ani a cucerit inimile fanilor din lumea întreaga în urma difuzării serialului „Bridgerton’, produs de Shonda Rhimes și lansat în prima zi de Crăciun.

Așadar, în sezonul 2, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare frate Bridgerton, își va întâlni soția. Judecând după cărțile lui Quinn, interesul amoros al lui Anthony va fi arzătoarea Kate Sheffield. „Povestea de dragoste pe care o va trăi Anthony va fi la fel de incintantă și de frumoasă pe cât spectatorii au ajuns să se aștepte de la acest serial”, a spus creatorul Chris Van Dusen.

Cât îl privește pe Rege-Jean Page, acesta urmează să apară într-un film nou produs de Netflix, în rivalitate cu seria Bond, The Gray Man. Din distribuție mai fac parte Ryan Gosling, Billy Bob Thornton, Chris Evans și Ana De Armas, bugetul producției fiind estimat la peste 200 milioane de dolari.

Categorii Lifestyle