Ce surprize pregătesc producătorii serialului Bridgerton pentru sezonul 2

Filmările pentru sezonul 2 al serialului-fenomen Bridgerton încep în această primăvară și îi va oferi lui Anthony Bridgerton o poveste de dragoste cu multe necunoscute.

Bridgerton, drama de epocă adaptată din The Duke & I, de Julia Quinn, a fost unul dintre cele mai vizionate seriale ale anului 2020. Povestea de dragoste și chimia dintre dintre cei doi actori Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page, intrigile, costumele fastuoase și distribuția încântătoare au cucerit inimile a milioane de femei și nu numai.

 Serialul produs de Netflix și adaptat după romanele de dragoste ale Juliei Quinn își pregătește cel de-al doilea sezon și îi va avea în continuare în distribuție pe Regé-Jean Page, Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey, Golda Rosheuvel, Julie Andrews în calitate de povestitor și mulți alții.

Pentru cei care nu au apucat încă să intre în atmosfera serialului ce poartă semnătura celebrei producătoare Shonda Rhimes, acesta poate fi vizionat pe Netflix și o urmărește pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, care își face debutul pe piața competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenței. Este momentul în care apare rebelul și deosebit de dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins și, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului.

Așadar, în sezonul 2, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare frate Bridgerton, își va întâlni soția. Judecând după cărțile lui Quinn, interesul amoros al lui Anthony va fi arzătoarea Kate Sheffield. „Povestea de dragoste pe care o va trăi Anthony va fi la fel de incintantă și de frumoasă pe cât spectatorii au ajuns să se aștepte de la acest serial”, a spus creatorul Chris Van Dusen.

Categorii Lifestyle