Ce actori apar în noul sezon Bridgerton

După un succes neașteptat cu primul sezon, producătorii pregătesc deja sezonul doi al serialului Bridgerton. Acesta va veni însă cu o serie de schimbări și nume noi în distribuție.

Actorul Rege-Jean Page a anunțat deja, spre surprinderea și dezamăgirea fanelor că nu va mai face parte din distribuția noului sezon. Însă, așa cum era de așteptat, apar noi personaje spumoase pe care abia așteptăm să le descoperim.

Simone Ashley va fi actrița principală din Bridgerton, sezonul 2, în rolul lui Kate Sharma, a anunțat Netflix. Kate Sharma va fi iubita lui Anthony Bridgerton, iar relația lor va fi explorată în noul sezon al serialului.

Lista noutăților continuă cu Alex Rider, Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch și Rupert Young. Care vor fi poveștile acestora vom afla în sezonul 2 din Bridgerton, doar pe Netflix.

Bridgerton, drama de epocă adaptată din The Duke & I, de Julia Quinn, a fost unul dintre cele mai vizionate seriale ale anului 2020. Povestea de dragoste și chimia dintre dintre cei doi actori Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page, intrigile, costumele fastuoase și distribuția încântătoare au cucerit inimile a milioane de femei și nu numai.

Categorii Lifestyle