abba grammy

Vești bune pentru fanii serialului „Bridgerton”. Când vom putea vedea sezonul 2

La 49 de ani de la înființare, trupa ABBA primește prima nominalizare la Premiile Grammy 

Decorează-ți casa în stil românesc de 1 decembrie! Experții în amenajări interioare vin cu idei tradiționale pentru pereții locuinței!

Primul sezon din „Bridgerton” a ajuns pe Netflix la începutul lui 2021 și a devenit într-un timp record „cel mai mare show” al platformei de streaming.

De atunci fanii așteaptă cu nerăbdare sezonul doi, care se pare că va fi disponibil online, anul viitor. Filmările pentru sezonul 2 au început în aprilie și au durat șapte luni, iar zilele acestea, Chris Van Dusen, creatorul și producătorul „Bridgerton”, a anunțat că a încheiat filmările…

Într-o postare online, pe Twitter, Van Dusen a publicat o fotografie a sa cu doi dintre actorii principali din „Bridgerton”, sezonul 2. Mai precis, în imaginea distribuită online, Van Dusen îi îmbrățișează pe Jonathan Bailey și Simone Ashley.

În „Bridgerton”, sezonul 2, Simone o va interpreta pe Kate Sharma (Sheffield, în romane), cea de care Anthony este cu adevărat interesat și îndrăgostit. Kate, nou-venită la Londra, este o femeie inteligentă și încăpățânată care „nu suportă proștii – iar aici îl include și pe Anthony”. Anthony este atras de ea, dar marea problemă este că ar trebui să se căsătorească cu sora mai mică a lui Kate, Edwina (interpretată de Charithra Chandran).

O vom revedea și pe Dynevor în sezonul 2 al celebrului serial, în rolul lui Daphne, dar ca personaj secundar în povestea de dragoste a fratelui ei mai mare, Anthony Bridgerton (jucat de Jonathan Bailey), care este protagonistul celui de-al doilea sezon.

Related Posts