Chiar dacă pare greu de ghicit cum gândește o femeie, un cadou care îi sporește starea de bine, care îi gâdilă puțin orgoliul nu poate da greș.

Mai e puțin timp până la Crăciun așa că, dacă vrei să vezi zâmbete pe chipul femeii la care ții cel mai mult – și da, nu e vorba doar de iubită, ci și de mama sau sora ta! -, atunci aruncă o privire în ideile de cadouri de Crăciun pe care le-am adunat aici:

5 idei de cadouri de Crăciun: seturi de machiaj și de îngrijire a pielii

O trusă de machiaj sau un set cu câteva produse de machiaj atrag nu doar privirile, ci și simpatia persoanei care descoperă sub brad un cadou atât de colorat.

O femeie care iubește să fie în centrul atenției, petrecerile și machiajul va fi încântată de un set cadou de machiaj. Alege un set care conține o pudră cu pigmenți strălucitori, un set cu mai multe nuanțe de ruj (pentru fiecare moment important din viața ei) sau chiar un set complet și compact de make-up, pe care să îl poată lua oriunde cu ea.

Și, pentru că după fiecare machiaj aplicat, urmează demachierea, nu ar fi rău să iei în calcul opțiunea unui set pentru demachiere sau pentru îngrijirea tenului.

O idee excelentă este și alegerea unui calendar advent care conține produse pentru îngrijirea tenului, dar și produse pentru îngrijirea corporală. Iar asta înseamnă nu doar un cadou, ci 24 de surprize minunate!

Set cadou pentru femei Douglas Honey Glow Set, 72 lei

Set cadou pentru femei By Terry Mini To Go Make-up Set, 116 lei

Set cadou pentru femei Urban Decay Hall of Fame Gift Set, 223 lei

Set cadou pentru femei Meet Matte Hughes San Francisco Liquid Lipsticks The Balm, 150 lei

Set cadou pentru femei The Ritual of Advent Rituals, 306 lei

Foto: pexels, PR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts