Andreea Leta ∙ December 10, 2021 ∙ 6 min read

Cum evenimentele se țin lanț, celebritățile internaționale nu ne dezamăgesc în materie de vestimentație, aisgurându-ne totodată o sursă constantă de inspirație pentru ținutele momentului. Săptămâna aceasta ne-am axat pe lookuri de gală sau pe outfituri ce ar putea fi adaptate unor petreceri specifice celei mai frumoase perioade ale anului. Paiete, broderii, combinații de materiale și multă eleganță – iată un top 10 al celor mai bune ținute de săptămâna aceasta. 

Odată cu începutul celui mai festiv moment al anului, ne-am îndreptat atenția spre acele ținute speciale care să ne inspire în alegerile vestimentare ale momentului. Vorbim despre outfituri de gală, de party sau cu aer festiv chiar și în cazul outfiturilor casual. Și cum evenimentele internaționale se țin lanț, am regăsit câteva muze printre celebrități. Iată care este, pentru noi, top 10 ținute de săptămâna aceasta: 

La începutul săptămânii, Jennifer Lawrence a fost subiectul principal de discuție al tuturor publicațiilor de specialitate, grație apariției extrem de elegante de la premiera celui mai recent film realizat, Don’t look up. Într-o rochie lungă cu franjuri, completată de o capă din voal plisat și de mii de paiete brodate, semnată Dior. Alura de zeiță a fost perfect susținută de bijuteriile prețioase Tiffany’s&Co., și de beauty lookul natural. 

O altă apariție extrem de rafinată a fost și cea a actriței Kate Beckinsale, care a optat pentru o rochie albă ce urmărește liniile trupului, cu mâneci cu broderie metalică, ce dau un vibe futurist lookului. În contrast, Natalia Vodianova a optat pentru un outfit bleumarin, accesorizat cu o pereche de mănuși-bijuterie și pentru un colier impresionant cu diamante, pentru inaugurarea hotelului Bvlgari. Outfitul ei ne-a dus cu gândul la paginile marilor reviste din anii ’90. 

Zendaya, una dintre preferatele noastre, a purtat un sacou masculin supradimensionat cu o broderie specială în zona umerilor și a reverelor, completat de o pereche de cizme extralong, ce i-au pus în valoare silueta și stilul inconfundabil, impecabil. Pentru beauty look, a optat pentru smokey eyes, un machiaj cu un aer ușor dramatic, perfect pentru întreaga compoziție. 

La capitolul culoare, nu putem să nu vorbim despre ținuta purtată de Agatha Ruiz de la Prada și de cea purtată de Emma Corrin, care au ales rozul pentru evenimentele la care au participat. Tonuri aprinse sau bonbon, în stiluti diferite, de la influențe boho, la clasicul anilor ’70, au făcut furori în fața camerelor. 

Două outfituri pe care le-ai putea compune ușor pot fi inspirate de ținutele purtate de Renee Rapp, care a mizat pe o combinație stylish de texturi, și din cel inspirat de Kosar Ali, care a mixat un sacou masculin cu broderie cu o fustă lungă și cu o pereche de ghete. Ai putea merge așa absolut oriunde!

Foto: hepta.ro

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…