Monica Cismaru ∙ December 7, 2022 ∙ 3 min read

Meghan Markle și Prințul Harry au avut o apariție surpriză la New York, la o gală unde au primit un premiu pentru lupta lor împotriva rasismului, cu doar două zile înainte de lansarea docu-seriei pe care au realizat-o pentru Netflix, Harry&Meghan.

Meghan și Harry pregătesc terenul pentru lansarea documentarului lor controversat realizat de Netflix, format din șase părți, printr-o apariție surprinzătoare la gala organizată de fundația Robert F Kennedy Human Rights (RFKHR), unde au primit o distincție pentru lupta lor împotriva rasismului.

Cei doi au urcat pe scenă, unde au avut parte de un moment extins, iar Meghan a pomenit în discursul ei de gândurile suicidare pe care le-a avut pe când încă era membru activ în familia regală britanică.

”Nu mai voiam să trăiesc”, a amintit Meghan la gală, după ce făcuse aceleși confesiuni și în cadrul interviului pe care I l-a acordat lui Oprah Winfrey acum un an și jumătate. Meghan a subliniat că a adus în discuție subiectul pentru că nu mai vrea ca nimeni să se simtă singur, cum pretinde că s-a simțit ea când era în regalitatea britanică.

meghan harry

După ce momentul cu încărcătură emoțională a fost consumat, Prințul Harry a glumit că seara de gala este ca o întâlnire romantică dintre el și soția lui.

Meghan și Harry au avut o apariție de impact, elegantă. Meghan Markle a purtat o rochie albă, Louis Vuitton, cu umerii goi și cu croiala în formă de lalea, iar Harry a îmbrăcat un costum negru, cu cămașă albă și cravată.

meghan harry

Organizația RFKHR este condusă de Kerry Kennedy, fiica fostului politician din celebra familie Kennedy. Kerry Kennedy spune că a vrut să-i onoreze pe cei doi pentru nedreptățile de natură rasială suferite de Meghan cât timp a făcut parte din instituția monarhiei britanice.

Prezența cuplului Harry și Meghan la eveniment vine cu doar două zile înainte de lansarea documenatrului lor, Harry&Meghan, care are parte de un nou trailer, al doilea, după ce imaginile folosite în prima variantă au fost atacate de presă și s-a dovedit că au fost extrase din alte contexte, care nu aveau nicio legătură cu Ducii de Sussex.

Foto: Hepta

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…