Monica Cismaru ∙ May 11, 2021 ∙ 2 min read

printul harry oprah winfrey

Mult-anticipata serie de documentare “The Me You Can’t See”, produsă pentru Apple TV+ de Prințul Harry împreună de Oprah Winfrey va fi difuzată începând cu 21 mai. Serialul produs de cele doua personalități tratează problemele legate de sănătatea mentală și emoțională curentă.

 

Potrivit comunicatului emis de producători, ”Oprah Winfrey și Prințul Harry conduc discuții oneste despre sănătatea mentală și despre bunăstarea emoțională și, în același timp, vorbesc deschis despre propriile lor probleme de aceeași natură – care implică evoluția lor emoțională și diversele lor tulburări personale.

În seria produsă pentru Apple TV+, Prințul Harry și Oprah Winfrey au stat de vorbă cu diverși invitați – de la persoane publice la oameni obișnuiți – care s-au confruntat cu provocări de natură mentală și care vorbesc despre stările lor emoționale. ”Serialul transcende moștenirea culturală, vârsta, sexul și statutul socioeconomic pentru a destigmatiza anumite probleme și de a le oferi celor în cauză speranță și asigurarea că nu sunt singuri”, declară producătorii seriei de documentare, care adaugă că au încheiat parteneriate cu 14 experți acreditați și cu organizații de pe întreg globul pentru a arăta lumii că există întotdeauna soluții și tratamente în ceea ce privește tulburările de sănătate mentală.

printul harry

Acum, mai mult ca niciodată, există o nevoie urgentă de a elimina rușinea care vine la pachet cu problemele de sănătate mentală și de a le înlocui cu înțelepciune, cu înțelegere și cu onestitate. Serialul vizează să dechidă o discuție globală pe acest subiect”, a declarat Oprah Winfrey.

Avem vieți diferite, am crescut în medii diferite și, drept urmare, suntem expuși unor experiențe diferite. Dar ceea ce avem în comun este faptul că suntem cu toții oameni. Majoritatea dintre noi ascundem traume nerezolvate, pierderi, suferințe – toate de natură personală. Totuși, în ultimul an, s-a văzut că suferim toți de aceeași problemă din cauza pandemiei, iar speranța mea e că acest serial ne va demonstra că puterea se poate găsi și în vulnerabilitate, empatie și în onestitate”, a declarat Prințul Harry despre proiectul “The Me You Can’t See”.

“The Me You Can’t See” mai cuprinde apariții ale unor vedete precum Lady Gaga, Glenn Close și mulți alții.

Foto: Hepta

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…