Cum au sărbătorit Meghan Markle și Prințul Harry ziua de naștere a fiului lor, Archie

aniversare archie

Archie Mountbatten-Windsor a împlinit pe 6 mai 2 ani, ocazie cu care părinții lui, ducii de Sussex Meghan Markle și Prințul Harry, au publicat o fotografie cu micuțul, surprins în curtea casei lor din Montecito, Santa Barbara.

Micul Archie ține în mână un mănunchi de baloane și este fotografiat de la spate, într-un instantaneu sepia. Fotografia a fost publicată pe site-ul ducilor, Archewell, iar Meghan și Harry au declarat că se simt emoționați de gestul făcut de mai mulți oameni de a dona bani fundațiilor de caritate la aniversarea de anul trecut a lui Archie. Anul acesta, părinții lui Archie i-au rugat pe cei care îi urmăresc și îi admiră să repete gestul de a dona bani în numele lui Archie, de data aceasta către GAVI, o alianță internațională de vaccinare globală.

aniversare archie

Nu ne vom putea reveni până când toata lumea, de oriunde, are acces egal la vaccin. Nu există o modalitate mai potrivită de a celebra aniversarea fiului nostru. Dacă ne mobilizăm cu toții, putem avea un impact profund”, au transmis Ducii de Sussex.

Micul Archie a fost felicitat în mod public de unchiul și de mătușa lui, Ducii de Cambridge William și Kate, prin intermediul unei postări pe Instagram. Ducii de Cambridge au postat o fotografie de familie de la botezul luI Archie, din 2019, lângă care au scris: ”Îi dorim lui Archie La mulți ani cu ocazia celei de-a doua aniversări!”

Presa britanică a scris și despre faptul că Ducii de Sussex, Meghan și Harry, urmau să intre în legătură cu Regina Elizabeta a II-a prin video-call, pentru a primi felicitările cu ocazia aniversării fiului lor.

Foto: Hepta, Archewell

Categorii Lifestyle