Prințul Harry și-a găsit un job

printul harry

Prințul Harry (36 de ani) intră în câmpul muncii. Acesta s-a angajat la un startup din Silicon Valley în valoare de aproape 2 miliarde de dolari, intitulat BetterUp, în care va ocupa funcția de chief impact officer.

BetterUp este o companie care oferă servicii digitale de coaching și de dezvoltare personală și profesională angajaților de la diverse companii. BetterUp lucrează cu manageri de top și cu companii mari, iar printre clienți se numără Hilton, Facebook sau Chevron. CEO-ul companiei, Alexi Robichaux, noul șef al lui Harry, spune despre compania sa că este un fel de aplicație precum Tinder, de life coaching pentru mileniali, și că dorește, prin aplicația sa, să-i ajute pe angajați să fie mai fericiți la serviciu.

Salariul pe care îl va pimi Prințul Harry nu a fost dezvăluit, dar CEO-ul a spus despre funcția Prințului Harry de chief impact officer că este una cu o mare însemnătate și responsabilitate. Pentru funcții similare la companii precum BetterUp, salariile anuale pot ajunge la șase sau chiar la șapte cifre.

Prințul Harry a declarat într-o postare de pe site-ul companiei la care a fost angajat că a fost atras de acest job pentru că, atât el cât și Robichaux împart aceeași pasiune de a ajuta oamenii. Cei doi s-au cunoscut anul trecut prin prieteni comuni, iar colaboarrea lor s-a materializat acum. Mai mult, Prințul a spus că el însuși a beneficiat de serviciile BetterUp și că a fost cuplat cu un coach care i-a oferit ”o perspectivă nouă asupra lucrurilor și sfaturi pertinente”.

BetterUp percepe prețuri pentru serviciile de coaching de aproximativ 2000 de dolari/angajat pentru o perioadă de șase luni de consiliere executivă, spre exemplu. Compania are peste 200 de angajați și peste 2000 de contracte pentru servicii de coaching.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle