Din dezvăluirile lui Meghan Markle în interviul secolului: spune că a avut gânduri suicidare și acuză Casa Regală de rasism; în plus, dezvăluie sexul bebelușului

meghan harry interviu oprah

Meghan Markle face acuzații grave la adresa Casei Regale Britanice în interviul-bombă pe care l-a acordat către Oprah Winfrey și spune, printre altele, că a avut gânduri suicidare în timpul petrecut la Londra, când era însărcinată, și ca un membru al familie regale, căruia nu-i dă numele, ar fi fost îngrijorat de culoarea bebelușului Archie (n. mai 2019) – de cât de închisă la culoare va fi pielea acestuia. În plus, Meghan a mai dezvăluit în interviul difuzat de postul american CBS că ea și Prințul Harry așteaptă o fetiță, care se va naște la vară.

Meghan Markle povestește cum a trecut printr-o perioadă în care nu și-a mai dorit să trăiască, din cauza tensiunilor venite din partea Casei regale britanice și că i s-a confesat soțului ei, dar că instituția regală nu a lăsat-o să caute ajutor terapeutic din cauză ca acest lucru ar fi dat prost și ar fi dăunat imaginii casei regale.

Când m-am alăturat familiei, a fost ultima dată când mi-am văzut pașaportul, permisul de conducere, cheile – totul a fost predat”, povestește Ducesa de Sussex și adaugă că Prințul Harry i-a salvat viața odată ce a acceptat să se mute la Los Angeles. Aceasta detaliază și momentul în care unul dintre membrii familiei regale l-ar fi întrebat pe Harry cât de închis la culoare va fi Archie și că faptul că micuțul va fi metis o să fie o problemă pentru casa regală, care nu i-ar fi acordat titlul de Prinț tocmai din această cauză.

meghan harry interviu oprah

Șirul dezvăluirilor scandaloase la adresa familiei regale britanice este foarte lung, iar Meghan și-a expus varianta cu lacrimi în ochi. Aceasta face referire și la conflictul pe care l-ar fi avut cu Kate, cumnata ei, Ducesa de Cambridge, în legătură cu rochițele purtate de domnișoarele de onoare la nunta lui Meghan cu Harry din 2018. Meghan spune că Ducesa de Cambridge ar fi făcut-o să plângă. ”Kate era supărată în legătura cu ceva, dar și-a asumat și apoi și-a cerut scuze. Și mi-a trimis flori”, spune Meghan.

La rândul său, Harry subliniază ca nu s-a bucurat de sprijin și de înțelegere din partea propriei lui familii, lucru ce i-a cauzat probleme emoționale și i-a indus teama că istoria s-ar putea repeta, făcând referire la mama lui, prințesa Diana, care a murit în 1997. De asemenea, Harry spune că a fost dezamăgit de tatăl lui, Prințul Charles, pe care îl acuză ca nu i-a răspuns la telefon și că i-a tăiat sprijinul financiar când el și cu Meghan au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în America, iar față de fratele său, Prințul William, spune că amândoi au ales căi diferite și că mama lor ar fi fost foarte supărată că el a fost nevoit să părăsească instituția regală. ”Tot ce și-a dorit pentru noi a fost să fim fericiți.” Harry mai spune că s-a simțit ca într-o închisoare și că nu mai vedea nicio cale de ieșire, dar că Meghan l-a salvat.

meghan harry interviu oprah

Prințul mai spune că a fost nevoit să încheie contracte de sute de milioane de dolari cu Netflix și cu Spotify deoarece banii primiți moștenire de la Prințesa Diana se epuizau și că Palatul Buckingham ar fi sugerat ca Meghan Markle să se întoarcă la actorie pentru a-și achita cheltuielile și datoriile.

Meghan adaugă că a fost complet naivă în legătură cu stilul de viață al Familiei Regale și ce presupunea acesta și povestește că nu știa care era eticheta cu privire la prima ei întâlnire cu Regina, iar cea care a învățat-o protocolul a fost Fergie, nora Reginei, iar acest lucru s-a întâmplat cu doar câteva minute înainte de marea lor întâlnire din 2017. Ducele și Ducesa de Sussex spun că vorbesc în mod regulat cu Regina pe Zoom, dar lasă să se înțeleagă că discuțiile cu restul familiei sunt reduse la minimum.

Ducii de Sussex mai detaliază și despre faptul că au plănuit momentul Megxit la șase luni după căsătoria lor din 2018, iar Meghan a comparat viața de la Palaltul Kensington cu carantina impusă de pandemie, deoarece nu aveau voie să facă mai nimic fără aprobare, nici măcar să iasă la prânz cu prietenii. Totuși, Meghan încheie într-o notă optimistă și spune că povestea lor are un sfârșit fericit după o călătorie mai palpitantă decât orice basm citit până acum.

Foto: CBS

Categorii Lifestyle