Monica Cismaru ∙ April 15, 2021 ∙ 2 min read

foto regina elizabeta philip nepoti

În memoria ducelui de Edinburgh, Philip, decedat vinerea trecută la vârsta de 99 de ani, Ducii de Cambridge au publicat o fotografie înduioșătoare care îi înfățișează pe Prințul Philip și pe Regina Elizabeta a II-a alături de aproape toți nepoții lor.

Imaginea a fost făcută de Kate Middleton, la Castelul Balmoral, în 2018 și cuprinde șapte dintre nepoții Reginei și ai Prințului Philip– Prințul George, Prințul Louis, Savannah Philips, Prințesa Charlotte, Isla Philips, Lena Tindall și Mia Tindall.

Un expert în limbaj corporal, citat de Daily Mail, a analizat pozițiile celor prezenți în fotografie și a ajuns la concluzia că Regina Elizabeta a II-a și Prințul Philip sunt niște bunici iubitori, cu atitudine firească, mândră, specifică oricărui bunic aflat alături de nepoți.

 

foto regina elizabeta philip nepoti

Ducii de Cambridge, William și Kate, alături de Regina Elizabeta a II-a și de Prințul Philip la Castelul Balmoral, în 2015. În fotografie sunt și cei doi copii ai Ducilor, Prințul George și Prințesa Charlotte (Prințul Louis nu se născuse încă).

În brațele Reginei se află mezinul de atunci al familiei, Prințul Louis, iar Prințul Philip își așază brațul în mod protector asupra nepoatelor Isla Philips, Mia și Lena Tindall. În centrul imaginii se află Prințesa Charlotte, care vrea să atragă atenția datorită poziției mâinii, iar Prințul George vrea să pară un băiețel bine crescut, cu o atitudine mai serioasă, de viitor rege.

Întreaga atmosfera emanată de fotografie arată că evenimentul care i-a reunit pe bunici și pe nepoți este unul plin de bucurie și nu trădează nicio notă de tensiune sau de stres, iar imaginea nu este doar o simplă poză, ci una care redă dragostea dintre membrii familiei regale.

 

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…