Regina Elizabeta a II-a și Prințul Philip aniversează 73 de ani de la căsătorie

regina elizabeta aniversare casatorie

Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii (94 de ani) și Prințul Philip (99 de ani) aniversează 73 de ani de la căsătorie.

Cuplul regal a primit cu ocazia aniversării o felicitare din partea strănepoților lor, copiii Ducilor de Cambridge – Prințul William și Kate Middleton. Prinții George (7 ani), Charlotte (5 ani) și Louis (2 ani) le-au făcut cadou străbunicilor lor o felicitare realizată de ei înșiși, cu multe culori și care are pe coperta mai multe desene și numărul aniversar 73. Regina Elizabeta și Printul Philip, Duce de Edinburgh, s-au lăsat fotografiați în Castelul Windsor, în Salonul de Stejar, admirând felicitarea multicoloră de la strănepoți.

Cei mici nu și-au mai văzut străbuncii de cateva luni din cauza pericolului pandemiei, dar au trimis felicitarea prin poștă către Castelul Windsor, locul în care stau în prezent Regina și Ducele de Edinburgh.

regina elizabeta aniversare casatorie

Regina Elizabeta a II-a și Printul Philip s-au căsătorit pe 20 noiembrie 1947 la Westminster Abbey, după o logodnă de patru luni. Cei doi se cunoscuseră la o nuntă în 1934 și s-au îndrăgostit ani mai târziu.

regina elizabeta aniversare casatorie

Regina Elizabeta a II-a și Printul Philip au împreună patru copii -Prințul Charles, 72 de ani, Prințesa Anne, 70 de ani, Prințul Andrew, 60 de ani și Prințul Edward, 56 de ani.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle