Prințul William lansează un documentar despre mediu și face noi dezvăluiri despre cei trei copii ai săi, Prinții George, Charlotte și Louis

printul william copii

Prințul William (38 de ani) lansează un documentar despre mediu, intitulat Prince William: A Planet For Us All, la care a lucrat împreună cu celebrul naturalist britanic, Sir David Attenborough (94 de ani) și cu soția lui, Ducesa de Cambridge Kate Middleton. Iar cu ocazia lansării filmului, Palatul Kensington a făcut publică o înregistrare cu cei trei copii ai cuplului Ducilor de Cambridge – Prinții George (7 ani), Charlotte (5 ani) și Louis (2 ani), în care aceștia îi adresează câteva întrebari lui Attenborough.

Imaginile cu cei trei mici prinți sunt adorabile, iar aceasta una dintre rarele ocazii în care se poate auzi vocea celor trei copii. Astfel, în ordinea vârstei, prinții I-au întrebat pe Sir David Attenborough care crede că va fi următoarea specie de animale pe cale de extincție (Prințul George), dacă îi plac păianjenii (Prințesa Charlotte) și care e animalul lui preferat (Prințul Louis).

View this post on Instagram

We’ve got some questions for you, @DavidAttenborough…🌍🕷️🐒

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Naturalistul britanic le oferă răspunsuri detaliate și pe înțelesul lor copiilor, iar la întrebarea legată de animalul lui preferat, acesta a spus că maimuțele sunt favoritele lui, dar îi sfătuiește pe cei mici să-și iau un cățeluș dacă vor un animal de companie, deoarece maimuțele, la fel ca și toate celelalte animale sălbatice, trebuie să trăiască în mediul lor natural, în junglă.

printul willliam

În campania de promovare a documentarului său, Prințul William a apus că pasiunea copiilor săi pentru natură l-a impulsionat să facă eforturi și mai mari pentru salvarea planetei și că și el, la rândul său, s-a îndragostit de natură încă din copilărie, de când zburda în voie pe domeniul de la Sandringham. William a povestit că fiul sau cel mare, Prințul George, e ca un animal în cușcă atunci când nu stă pe-afară și că îi place să exploreze împrejurimile de la moșia Anmer Hall, locul în care familia regală și-a petrecut ultima jumătate de an, de la izbucnirea pandemiei.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle