Monica Cismaru ∙ March 22, 2021 ∙ 2 min read

meghan harry nunta

Undele de șoc încă se resimt după interviul exploziv acordat de Meghan Markle și de Prințul Harry în urmă cu două săptămâni, în care au făcut mai multe dezvăluiri scandaloase despre relația lor cu casa regală britanică. Printre acestea s-a numărat și afirmația lui Meghan conform căreia aceasta s-ar fi căsătorit cu Prințul Harry cu trei zile înainte de nunta difuzată la televizor, pe 19 mai 2018, la care au luat parte sute de invitați și care a fost urmărită de milioane de telespectatori. Se pare că Meghan a dezinformat publicul cu privire la ceremonia de căsătorie. 

Meghan a spus în interviul cu Oprah Winfrey că ea și cu Harry s-ar fi căsătorit cu trei zile înainte, iar ceremonia a fi fost oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Totuși, presa britanică vine cu dovezi imbatabile prin care se arată că nunta oficială și legitimă dintre cei doi a fost cea difuzată la televizor, de pe 19 mai 2018, de la Windsor, lucru dovedit de cerificatul de căsătorie. Funcționarul care a pus la dispoziția presei certificatul spune că Meghan este cu siguranță ”confuză și dezinformată legat de propria ei căsătorie”.

Stephen Borton, fost funcționar public, a declarat pentru The Sun: ”Nu s-au căsătorit cu trei zile înainte în fața Arhiepiscopului de Canterbury. Licența specială pe care am emis-o le-a permis să se căsătorească la Capela St George din Windsor, iar acest lucru s-a întâmplat pe 19 mai 2018, nunta a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume și aceasta a fost ceremonia oficială recunoscută de Biserica Engleză și de lege. Banuiesc că ei doar au schimbat niște jurăminte, probabil scrise de ei înșiși, acest lucru e la modă, și probabil că le-au rostit în fața Arhiepiscopului sau poate a fost o simplă repetiție.”

meghan harry nunta

În interviul cu Oprah Winfrey, Meghan a afirmat: ”Știi, cu trei zile înainte de nuntă, ne-am căsătorit. Nimeni nu știe asta.” Ducesa de Sussex a adăugat ca l-au rugat pe Arhiepiscop să le oficieze nunta în privat, la Nothinghma Cottage, casa lor de pe domeniul de la Kensington Palace. Funcționarul desființează această afirmație prin simplul fapt că nunta nu putea sa aibă loc acolo, deoarece nu era un spațiu autorizat și că nici măcar nu au existat martori care să valideze ceremonia.

Pentru ca Meghan și Harry să se poată căsători, a fost nevoie de emiterea unei licențe speciale din partea Majestății Sale Regina, cea care a autorizat nunta, iat spațiul a fost înregistrat.” Martorii de la nunta oficială au fost Prințul Charles și mama lui Meghan, Doria Ragland. Un purtător de cuvânt al Arhiepiscopului a declarat că acesta nu va face niciun comentariu legat de aspectele amintite.

Foto: Hepta

Related Posts

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Horoscopul lunii Mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna mai 2024. Berbec Segmentul financiar este răscolit, astfel că…