Ce a declarat Oprah Winfrey despre nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle

După cum bine știm, printre invitații celebri de la nunta regală britanică, s-a aflat și Oprah Winfrey, care a rememorat cea mai puternică impresie pe care i-a lăsat-o acel moment.

Au trecut aproape două luni de când Prințul Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle, iar în memoria colectivă, evenimentul e suficient de proaspăt, încât să genereze subiecte de discuție. A fost și cazul lui Oprah Winfrey care, în ediția de august a revistei Vogue UK, a declarat că nunta celor doi „Mi-a lăsat senzația că orice este posibil prin puterea iubirii. Reverendul Curry avea dreptate“.

meghan markle

Reverendul Michael Bruce Curry a ținut o predică înainte ca Prințul Harry și Meghan Markle să se căsătorească, care a făcut înconjurul Internetului și în care acesta l-a citat, printre altele, pe Marthin Luther King Jr.:

„Trebuie să redescoperim puterea dragostei, iar când o vom descoperi, vom putea transforma această lume veche într-una nouă.“ Iar asta se pare că i-a plăcut și fostei prezentatoare din moment ce, la mai bine de o lună distanță de eveniment, a adus în discuție predica.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle