Casa Regală refuză deocamdată să le dea replica lui Meghan și lui Harry după interviul-bombă realizat de Oprah Winfrey

casa regala meghan harry

De la Palatul Bunckingham n-a venit încă nicio replică și nicio reacție cu privire la dezvăluirile scandaloase și la acuzațiile făcute de Meghan Markle și de Prințul Harry în interviul difuzat duminică de CBS, realizat de Oprah Winfrey. După ce Meghan a acuzat regalitatea britanică de rasism și de abuz emoțional, acte ce au dus-o în pragul sinuciderii, dinspre Londra n-a sosit încă o reacție, dar în spatele ușilor închise au loc ședințe de management al crizei, cel puțin așa relatează presa britanică.

casa regala meghan harry

Se pare că Regina Elizabeta, despre care se spune că nu a urmărit infamul interviu, dar că a fost pusă la curent cu cele relatate, a decis să nu intre în jocul ducilor de Sussex și să nu dea curs șirului neîncetat de acuzații. Membrii familiei regale, dintre care unul acuzat de Meghan că ar fi fost îngrijorat de cât de închis la culoare va fi Archie după naștere (Regina și Prințul Philipau fost excluși) au decis să nu se grăbească cu răspunsul și încă încearcă să-și revină din șocul dezvăluirilor și să treacă peste dezamăgirea produsă de Harry și de Meghan, care au ponegrit și au sfidat Casa Regală. Regina, Prințul William și Prințul Charles au purtat discuții cu ușile închise cu privire la cea mai bună metoda de contracara valul de discuții generate de interviu. Surse din interiorul Palatului Buckingham descriu atmosfera de acolo ca fiind intensă, afectată de șoc și foarte apăsătoare.

Se pare că Palatul Buckingham va emite, totuși, în cel mai scurt timp, un comunicat pe un ton pacificator, prin care își va sublinia dragostea pentru Meghan și Harry în ciuda celor întâmplate, cu intenția de a dezamorsa conflictul și de a repara ce mai poate fi reparat. Totuși, Regina vrea să mai aștepte o zi pentru o prima reacție, pentru a calcula fiecare pas cu atenție, acum că fiecare gest poate fi interpretat.

La rândul său, Thomas Markle, tatăl lui Meghan, a ieșit din nou în presă și a declarat că este dezamăgit de Harry, dar că o iubește pe fiica lui, căreia spune că i-a cerut scuze de sute de ori pentru greșelile comise în trecut, și anume aranjamentele lui stângace cu paparazzi înainte de nuntă, dejucate de aceeași presă care l-a manipulat.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle