Monica Cismaru ∙ March 18, 2021 ∙ 2 min read

 

kate middleton

Kate Middleton, soția Prințului William și Ducesa de Cambridge, are 39 de ani și este posibila viitoare regină a Regatului Unit. Kate a crescut la Chapel Row, un sat din apropiere de Newbury, Berkshire, Anglia și a studiat Istoria Artei în Scoția, la Universitatea din St Andrews, unde l-a întâlnit pe Prințul William, în 2001. Părinții ei, Michael și Carole, au lucrat în aviație, ca dispecer aerian, respectiv stewardesă și au înființat o companie de party-planning – Party Pieces, cu o cifră de afaceri de aproximativ 40 de milioane de dolari.

 

Iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre Kate Middleton, Ducesa de Cambridge.

 

Numele ei intreg este Catherine Elizabeth Middleton, purtând același prenume cu cel al Reginei.

kate middleton

Este atât Prințesă, cât și Ducesă. La căsătoria cu Prințul William, a primit rangul nobiliar de Alteță Regală. Totuși, formula de adresare oficială nobiliară rămâne doar cea de Ducesă, deoarece în monarhia britanică, doar femeile care se nasc prințese pot purta acest titlu, nu și cele care îl obțin prin căsătorie.

kate middleton

După ce și-a terminat studiile colegiale, Kate s-a angajat ca buyer pentru retailerul de de îmbrăcăminte britanic Jigsaw.

Kate a practicat încă din copilărie tenisul, sailingul și hockey-ul. În 2007, Kate a petrecut două luni la antrenamentele pentru traversarea Canalului Mânecii pe o barcă, alături de un echipaj exclusiv feminin. Kate s-a retras din cursă din cauza riscurilor majore ale provocării.

Serialele ei preferate sunt Downton Abbey, Game of Thronse și Homeland.

Prima ei dragoste nu a fost Prințul William, ci Willem, un fost coleg de la Marlborough College, în 2000. Kate și Willem s-au reîntâlnit pentru scurt timp în 2007, când aceasta se despărțise pentru câteva luni de William. În prezent, Willem corespondent de sport la CNBC și este stabilit la Londra. Acesta a fost și invitat la nunta fostei lui iubite.

kate middleton

Este pasionată de gătit prăjituri și prepară fecare tort aniversar pentru copiii ei, chiar dacă acest lucru îi ia ore întregi.

Cân Kate avea doar doi ani, tatăl ei a fost detașat cu serviciul în Iordania, la Amman, unde familia a petrecut trei ani, iar Kate a urmat grădinița în limba engleză.

După ce a terminat liceul, înainte să meargă la colegiu, Kate și-a luat un an de pauză și a plecat în Chile, unde s-a înrolat ca voluntar într-un program de 10 săptămâni.

kate middleton Nu-i place să susțină discursuri publice. Chiar dacă e obligată câteodată sa dea curs unor astfel de ”provocări”, Kate nu e  încântată de acest fel de manifestare în public.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…