Cum își va petrece Kate Middleton cea de-a 39-a aniversare

kate middleton aniversare

Ducesa de Cambridge Kate Middleton împlinește pe 9 ianuarie 39 de ani. Kate își va petrece aniversarea în izolare, la Anmer Hall, alături de soțul ei, Prințul William, și de cei trei copii – Prinții George (7 ani), Charlotte (5 ani) și Louis (2 ani).

Membrii familiei regale s-au retras din nou la reședința lor din Anmer Hall, din Norfolk, locul în care si-au petrecut de fapt, cea mai mare perioadă a pandemiei, după scurte escapade la Londra, unde au avut de îndeplinit diverse obligații profesionale.

kate middleton aniversare

Reședința de la Anmer Hall este un cadou făcut de Regina Elizabeta a II-a Ducilor de Cambridge cu ocazia căsătoriei lor din 2011. Kate Middleton a spus recent că Anmer Hall este locul ei preferat, deoarece aici poate petrece timp în aer liber alături de copii și că se pot bucura în voie de peisajul bucolic. De obicei, aniversările din familia regală nu sunt pline de fast, în afară de cea a Reginei, bineînțeles, care se bucură, de fapt, de două aniversari – în aprilie și în iunie, cand are loc aniversarea formală, oficială.

anmer hall

Restul membrilor familiei sunt de obicei discreți în privința evenimentelor familiale și nu primesc cadouri, din contră, oferă sprijin moral și material fundațiilor de caritate. Anul trecut, aniversarea împlinirii a 38 de ani a prins-o pe Kate Middleton la Londra, unde a petrecut la fel de discret la Kensington Palace, alături de cei mai apropiați membri ai familiei, iar în urmă cu doi ani, Ducesa se afla la tot la Anmer Hall.

În timpul unei vizite făcute cu ocazia sărbătorilor de iarnă la Castelul Cardiff de către Prințul William, acesta a declarat că e foarte dificil ca el și Duceasa de Cambridge să-și facă planuri în perioada de lockdown, cu restricții intensificate recent.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle