Kate Middleton, numită cel mai popular fashion influencer din Regatul Unit

kate middleton fashion influencer

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a fost numită cel mai eficient fashion-influencer din Marea Britanie pentru anul 2020, după ce articolele purtate de ea la fiecare ocazie publică s-au vândut ca pâinea caldă. Anul trecut, același titlu era obținut de Meghan Markle, iar Kate ocupa locul doi.

Kate Middleton a fost numită Regina Șic și este primul model urmat de englezoaice în ceea ce privește stilul vestimentar. Hainele purtate de Ducesa de Cambridge devin cele mai căutate articole de pe internet imediat ce aceasta le poartă la evenimentele publice, iar vânzările cresc cu până la 112%, cum s-a întâmplat și în cazul unei rochii înflorate Faithfull The Brand, pe care Kate a purtat-o astă vară.

kate middleton fashion influencer

Chiar dacă majoritatea aparițiilor lui Kate Middleton de anul trecut au avut loc online, via Zoom, stilul ei a rămas impecabil, cu haine alese atent, care au urmat regula bunului gust, impusă de Ducesă încă de la început. În timpul pandemiei, Kate Middleton a adoptat un stil casual-șic, iar 9 din 10 ținute afișate de ea au devenit sold-out în scurt timp de la apariție.

Meghan Markle a cunoscut o scădere în popularitate după mutarea de la începutul anului trecut în SUA, ocazie cu care și-a schimbat și stilul și a revenit la abordarea californiană, cu ținute confortabile și mai relaxate față de perioada petrecută la Curtea Regală, în Marea Britanie.

meghan markle fashion influencer

Chiar dacă poartă în continuare ținute scumpe, acestea au o abordare mai practică, iar cel mai bine vândut articol purtat mai întâi de Meghan Markle a fost o pereche de pantaloni sport, afișată cu ocazia unei activități de voluntariat din Los Angeles. Imediat după apariție, căutarile pe internet pentru perechea de pantaloni au urcat cu până la 74%.

harry styles lily collins

Printre celelalte vedete care au influențat stilul vestimentar în Marea Britanie în 2020 se mai numără cântărețul Harry Styles și Lily Collins, vedeta serialului Emily In Paris.

Foto: Hepta, Instagram