Monica Cismaru ∙ February 2, 2021 ∙ 3 min read

angelina jolie vogue

Angelina Jolie (45 de ani) a deschis ușa casei sale din Los Angeles publicației Vogue. Actrița dezvăluie amănunte din universul ei domestic alături de cei șase copii și despre provocările pe care le întâlnește în această etapă a vieții, pe care încearcă s-o savureze la maximum.

 

Angelina Jolie apare pe coperta celui mai recent număr al publicației Vogue, ediția britanică, și este intervievată de redactorul-șef- Edward Enninful. Actrița deschide în premieră ușa casei ei din Los Angeles și povestește despre cum face față provocărilor vieții în această perioadă și despre planurile ei profesionale, care includ filme, cărți și activism umanitar.

 

angelina jolie vogue Angelina Jolie si cei șase copii locuiesc într-o reședință somptuoasă din Los Angeles, care i-a aparținut in trecut marelui regizor american Cecil B. DeMille. Actrița povestește că s-a mutat aici pentru a fi mai aproape de Brad Pitt, fostul ei soț, care locuiește la doar cinci minute distanță și își poate vizita des copiii.

angelina jolie copii

”Cel mai mult la această casă îmi place faptul că nu are zonă de entertainment, dar are numeroase spații și cotloane în care te poți pierde în gândurile tale, ceea ce ne este de mare ajutor în aceste vremuri, ne simțim foarte norocoși.” Întrebată despre cum decurge o zi tipică în familia ei, Angelina spune că nu știe cum să se comporte ca o mamă obișnuită, în ciuda faptului că și-a dorit dintotdeauna copii. ”N-am știut niciodată cum e să stai degeaba. Chiar dacă mi-am dorit dintotdeauna mulți copii și de-abia așteptam să fiu mamă, întotdeauna mi-am imaginat că voi călători nonstop, mai ales printr-o junglă la capătul pământului. Nu întruchipez acea imagine tradițională a mamei care stă acasă și îngrijește copiii, îmi lipsesc aceste calități. Dar reușesc să-mi îndeplinesc misiunea cu ajutorul copiilor, care sunt un sprijin pentru mine, mă bazez pe ei. Îi iubesc la nebunie și suntem mai degrabă ca o echipă. Sună ca un clișeu, dar contează dacă iubești și, chiar dacă greșești, nu mai contează la final, important e că încerci. Dar avem niște copii foarte capabili”, mai spune Angelina, care adaugă că pandemia i-a oferit ocazia să reflecteze mai mult asupra ei, ca persoană, și a devenit mai optimistă și mai încrezătoare.

 

angelina jolie vogue Întrebată dacă se află într-o perioadă fericită a vieții, fosta soție a lui Brad Pitt a spus că ultimii ani au fost foarte grei (Angelina se luptă de câțiva ani în instanță cu Brad Pitt pentru custodia copiilor), că s-a concentrat pe vindecarea familiei și că lucrurile revin încet și sigur la normal. ”Încă n-am ajuns acolo, dar sper să se întâmple cât mai repede, așa intenționez. Îmi place că mă maturizez, mă simt mult mai confortabil la 40 și ceva de ani decât atunci când eram mai tânără. Poate că, nu știu, poate pentru că mama mea n-a trăit mult și e ceva legat de înaintarea în vârstă, care se simte ca o victorie în loc să fie subiect de întristare, cel puțin în ceea ce mă privește”, se destăinuie Angelina. ”De-abia aștept să ating pragul de 50 de ani. Cred că atunci voi atinge apogeul vieții mele”, mai spune vedeta.

angelina jolie vogue

Angelina Jolie se pregătește să înceapă filmările pentru o nouă producție Marvel cu supereroi, în care va juca alături de Salma Hayek și va publica, împreună cu Amnesty International, o carte pentru copii și tineri adulți, intitulată Know Your Rights (And Claim Them).

 

Foto: Hepta, Vogue

Related Posts

Savantele (reale ale) României

La nivel global, în prezent, doar 33% dintre cercetători sunt femei. Acestora li se acordă mai puține finanțări…

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…