Brad Pitt o somează pe Angelina Jolie să semneze actele de divorț

brad pitt angelina jolie divort

La aproape trei ani de la decizia de a divorța, Brad Pitt și Angelina Jolie încă se chinuie să se despartă oficial. Actorul i-a dat un ultimatum fostei lui soții, prin care o amenință că va suporta o amendă usturătoare dacă nu semnează actele de divorț.

Se pare că Angelina Jolie trenează semnarea actelor, chiar dacă ea a fost cea care a înaintat cererea de divorț. Cei doi sunt despărțiți, dar nu sunt finalizate toate aspectele legale ale desfacerii căsătoriei. Se pare că Brad Pitt le-ar fi spus aporpiaților lui că e sătul până peste cap de amânarea divorțului de la lună la lună de către Angelina. În luna aprilie a acestui an, judecătorul care se ocupă de caz a oferit încă o amânare pentru pronunțarea definitivă a divorțului până la data de 31 decembrie 2019, ramanad ca mai apoi cei doi să-și împartă bunurile pe care le au în comun.

angelina brad

Brad Pitt i-ar fi cerut echipei lui de avocați să intermedieze legătura cu judecatorul care se ocupă de caz, pentru ca acesta să-i dea un ultimatum oficial Angelinei în vederea semnării actelor, iar, în caz contrar, aceasta să primească o sancțiune financiara dacă depășește termenul stabilit.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au cunoscut în 2005 la filmările producției Mr&Mrs Smith și s-au căsătorit în 2014, la un castel în Franța. Cei doi au împreună șase copii, dintre care trei sunt adoptați.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle