Ce transformare! Angelina Jolie este Queen Of Hearts, în producția-fantezie ”Come Away”

angelina jolie come away

Angelina Jolie s-a transformat în Regina Inimilor –Queen of Hearts în producția-fantezie ”Come Away”, o fuziune a poveștilor Alice în Țara Minunilor și Peter Pan.

”Come Away” este cea mai nouă producție în care poate fi urmărită Angelina Jolie (45 de ani), a doua în care apare actrița în ultimii cinci ani, după seria ”Maleficent”.

angelina jolie come away

Angelina Jolie preia rolul consacrat Queen of Hearts din povestea lui Lewis Carrol – Alice In Wonderland, în noul film ”Come Away”, care se va lansa în preajma Crăciunului. Filmul îmbină două povești binecunoscute – Alice în Țara Minunilor și Peter Pan – în care protagoniștii acestora sunt aici frați, iar Angelina Jolie și David Oyelowo joacă rolurile lui Rose și Jack Littleton, părinții lor.

come away

Povestea capătă valențe fanteziste și ne poartă într-o lume magică. Cei doi copii duc o viață idilică, într-o casă victoriană, alături de prăinții lor, până când o tragedie lovește familia, iar totul se mută pe tărâmul fanteziei.

come away angelina jolie


Filmul are parte de o distribuție impresionantă: pe lângă Angelina Jolie și David Oyelowo, mai figurează Michael Caine, Gugu Mbatha-Raw și Derek Jacobi. ”Come Away” a fost filmat în 2018 la Londra și la Windsor, dar și în Los Angeles și va avea premiera pe 18 decembrie.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle