Brad Pitt, într-un nou impas alături de Angelina Jolie

brad pitt brioni

Brad Pitt (56 de ani) se luptă de câțiva ani cu fosta lui soție, Angelina Jolie, să ajungă la o înțelegere în ceea ce privește custodia asupra celor șase copii, dar se pare că demersul a ajuns într-un impas major, iar fostul cuplu nu reușește să ajungă la o înțelegere în ceea ce privește creșterea urmașilor lor.

Divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie este unul dintre cele mai complicate din ultimii ani de la Hollywood când tocmai se părea că fostul cuplu se află pe drumul cel bun în ceea ce privește împățirea bunurilor și a custodiei copiilor, cei doi s-au blocat din nou și au anulat toți pașii pe care-i făcuseră spre înțelegere. Astfel, părțile Jolie-Pitt nu mai urmează sesiuni de terapie împreună, iar acordul cordial s-a evaporat.

brad pitt angelina jolie

Brad și Anglina nu reușesc să cadă de acord asupra programului pe care ar urma să-l petreacă separat cu copiii lor – Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii de 12 ani Knox și Vivienne. Fiul lor cel mare, Maddox, în vârstă de 19 ani, are dreptul să-și aleagă după bunul plac programul de vizită al tatălui lui, dar se pare că tânărul nu-și dorește să aibă nicio legătură cu tatăl adoptiv. Brad își dorește custodia comună, împărțită egal între el și Angelina , dar aceasta nu e de acord cu propunerea, a declarat o sursă pentru presa americană.

Sursa a mai adăugat că Jolie este dispusă să negocieze doar dacă Brad e de acord ca ea să locuiasca alături de copii undeva în afara Los Angelesului și chiar a Statelor Unite. Copiii cei mici merg la școală în Los Angeles, lucru pe care Angelina nu l-a agreat niciodată și se pare că actrița ar vrea să se mute în Marea Britanie.

View this post on Instagram

hey there👋🏼 #hello . . . #nicolepoturalski #model #photoshoot #fashion #ootd #fashionista

A post shared by Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski) on

În plus, zvonurile conform cărora Angelina îi pune bețe în roate lui Brad au început să apară imediat ce actorul a fost văzut alături de noua lui iubită, modelul de origine germană Nicole Poturalski (27 de ani) la Castelul Miraval, din Franța, cumpărat de Brad și de Angelina când formau un cuplu.

O noua înfățișare dintre Pitt și Jolie va avea loc în luna octombrie, cand se pare că un judecător va tranșa situația custodiei copiilor și a pensiei alimentare.

Foto: Hepta, Mikael Jansson/Brioni

Categorii Lifestyle